Cursussen en Consulten

  • In overleg met mij  kan ik je met counselen en mijn intuitieve werkwijze  helpen bij diverse vragen en problemen. Ik ben hooggevoelig en heb een HelderWetende manier van waarnemen en kan zo vertellen wat er is met je, en wat je daar aan zou kunnen doen en wat je nodig hebt. Hierdoor hoeven behandelingen nooit eindeloos door te gaan, en kan je leren jezèlf snel en beter te helpen.
  • Door mijn hooggevoeligheid en Helderwetendheid, kan ik ook goed een sfeer waarnemen in huizen en omgevingen. eventueel adviseren hoe deze te verbeteren.
  • Ook kun je bij mij "een jaar en een dag" training doen in natuur-spiritualiteit .
  • Of een tarot/ orakel  legging.

Ik heb naast mijn opleiding tot Druide, diverse opleidingen gevolgd waaronder : gesprekstherapie, familie opstellingen, intuitieve ontwikkeling , aurachakra healing en kruidengeneeskunst, en volg een intuitieve werkwijze. Ook Ceremoniele magie is deel geweest van mijn opleidingen, en tevens weet ik een en ander over de Westerse mysterie tradities, en de wegen om een betere verbinding te ervaren met je Zelf. 

Tevens ben ik Reikimaster en heb de inwijdingen gekregen van Susan J. Woods StellaMaris Leeuwarden.

Een consult kost 55 euro voor anderhalf/twee uur.

Tarot legging

Heb je een vraag of kwestie waarover je het Tarot zou willen raadplegen, dan kun je een legging komen doen. Duur is  ca 1-2 uur. en de kosten van een legging zijn 45 euro. Ik werk intuitief met de Tarot.

Natuur spiritualiteit

Omdat ik mij ruim heb beziggehouden met diverse paden, Druide ben, en ook kennis heb van Ceremoniele magie en Reiki master ben, heb ik een breed spectrum aan mogelijkheden en kennis, onderbouwd met de humor en wijsheid die het gevolg mag zijn van het leren kennen van jezelf. Deze heb ik in de jaren ingezet om mensen die dat zoeken te helpen bij het vinden van hun weg in de Natuurspiritualiteit zoals ik het noem. We volgen het Wiel van het Jaar hierbij, en leren de seizoenen kennen, de elementen, en de betekenis van veel symboliek. Je maakt ook een orakel zelf en je gaat er op uit om intuitief te leren omgaan met je natuurlijke omgeving. Meditatie is een leiddraad. Daarbij heeft niemand de wijsheid in pacht en kijken we wat er komt:-) Zo is het een speels pad, waarin je je zelf kan ontplooien. Deze cursus heeft 9 ontmoetings momenten elk om de 6 weken. Vraag naar de mogelijkheden