Cursussen en Consulten

In overleg met mij  kan ik je met counselen en mijn sjamanistische werkwijze helpen bij diverse vragen en problemen. Ook kun je bij mij "een jaar en een dag" training doen in natuur-spiritualiteit . Of een tarot/ orakel  legging.

Ik heb naast mijn opleiding tot Druide, diverse opleidingen gevolgd waaronder : gesprekstherapie, familie opstellingen, intuitieve ontwikkeling , aurachakra healing en kruidengeneeskunst, en volg een intuitieve werkwijze. Ook Ceremoniele magie is deel van mijn opleidingen, en tevens weet ik een en ander over de Westerse mysterie tradities, en de wegen om een betere verbinding te ervaren met je Zelf. 

Tevens ben ik Reikimaster en heb de inwijdingen gekregen van Susan J. Woods StellaMaris Leeuwarden.

Een consult kost 55 euro voor een uur.

Tarot legging

Heb je een vraag of kwestie waarover je het Tarot zou willen raadplegen, dan kun je een legging komen doen. Duur is  ca 1-2 uur. en de kosten van een legging zijn 35 euro. Ik werk intuitief met de Tarot.

Natuur spiritualiteit

Omdat ik mij ruim heb beziggehouden met diverse paden, Druide ben, en ook kennis heb van Ceremoniele magie en Reiki master ben, heb ik een breed spectrum aan mogelijkheden en kennis, onderbouwd met de humor en wijsheid die het gevolg mag zijn van het leren kennen van jezelf. Deze heb ik in de jaren ingezet om mensen die dat zoeken te helpen bij het vinden van hun weg in de Natuurspiritualiteit zoals ik het noem. We volgen het Wiel van het Jaar hierbij, en leren de seizoenen kennen, de elementen, en de betekenis van veel symboliek. Je maakt ook een orakel zelf en je gaat er op uit om intuitief te leren omgaan met je natuurlijke omgeving. Meditatie is een leiddraad. Daarbij heeft niemand de wijsheid in pacht en kijken we wat er komt:-) Zo is het een speels pad, waarin je je zelf kan ontplooien. Deze cursus heeft 9 ontmoetings momenten elk om de 6 weken. Vraag naar de mogelijkheden