Bardengeluk

Vandaag is het Midzomer, en Nieuwe maan met een zonsverduistering. 21-6-2020

Geen demonstratie in Den Haag, omdat Burgemeester Remkes ook een verduistering had kennelijk, dan van zn geest.

Er waren 50.000 aangemeld, en hij dacht dat er 100 kwamen. Hij kan vanalles wel zeggen natuurlijk, als je daar zit kom je overal mee weg.

Protesten waren hier wel, van een ander karakter. Buiten een jammerend geblaat van de slachtrijpe lammeren die van de moeders gescheiden waren , bij een hobby boer , dat wel. Dus alles nog heel humaan, vertel ik mezelf, maar ik pink desondanks een traan weg..

De lammeren in een weitje verderop, met een rode streep op de rug, denkelijk klaar voor de vrachtwagen, de moeders uit de rook, maar ze hoorden elkaar goed en het geblaat was vanmorgen nog steeds te horen.

En dan denken ze dat schapen niet kunnen protesteren.

Er riep ook een meerkoet jong hard piepend om zn ouders, in de vijver bij het bejaardenhuis. Ik keek of ik ze zag, en trof een buur, vertelde wat ik daar deed . "meerkoeten zijn grote moordenaars, zei hij, ze duwen de jonge eendjes onderwater" en hij gaf aan het daarom niet erg te vinden. Ik vroeg of hij wel eens in het slachthuis was geweest. En wie de grootste moordenaar op aarde is. En wat er op zijn bord ligt s'avonds. Geen idee of het werd gehoord, hij liep door.

Zo is onze wereld, en we doen graag alsof we gek zijn. We willen het niet weten. Niet wat we eten , wat we kopen en wat onze baas doet.
En we moeten eten, wat waar is. We eten allemaal, en dat kost levens , de hele dag. Ook groen wil liever niet sterven..Niets of niemand wil geoogst worden voor zn tijd. Een appel kan worden geplukt als ze loslaat van de boom. En jonge dieren worden gevangen als ze niet sterkgenoeg zijn. dat is de natuur. Iets is rijp voor de oogst , of te zwak. Wij doen echter alsof wij daar niks mee te maken hebben en hebben en de gansche aanpak machinaal gemaakt. Machinaal en daarmee: Gevoelloos, geen wonder dat sommigen rijp zijn om in cyborgs te worden overgezet, of greys, die ook uitvoerend werk doen zonder gevoel. Robotachtigen. Gezellig. Als we niet willen voelen, roepen we een dergelijke wereld in aanzijn. Dan moet je zijn als Hermien die van de wagen sprong, wil je duidelijk maken dat jij niet meedoet .

Dat is het hele ding. We willen niet kijken, niet voelen, niet beseffen, niet nadenken. We nemen geen verantwoording, maar zijn wel boos als er iemand er iets van zegt. Koesteren de kinderlijke slachtofferrol, te vaak. Of we willen wel anders maar zien geen mogelijkheden, althans niet van het gemakkelijke soort.

"het is niet mooi, maar ja..."

En dan naar de jumbo voor de goedkoopste lamskoteletjes.

1-6-2020 Vroeger sprak men van een "geinspireerd spreker" alsof hij door de "geest " bezeten werd.

Met Pinksteren werden volgens de bijbel de dicipelen van Jezus door de Geest bezeten, en spraken zij in tongen.

Op hun hoofden stond een vlam.

Een mens die geinspireerd is of wordt, spreekt gedreven en begeesterd. Spirit is dan doorgekomen.

In Delphi werd een orakel op een driepotige kruk boven de opstijgende rook uit een scheur in de Aarde gezet, waardoor zij begon te orakelen.

Psychedelische rook of middelen kan dit tot gevolg hebben. Of eenvoudige medium channelingen, zonder drugs.

De kwaliteit van de uitspraken daargelaten, daar over valt te twisten.

Want geinspireerd spreken zonder onderbouwde wijsheid kan halfslachtig overkomen, kant noch wal raken.

Uit je nek zwammen wordt het dan:-)

Of misleiding..

Bij misleiding zijn beide partijen schuldig, degenen die liegt en degene die zich laat voor liegen en dat wil geloven of gewoon toestaat omdat hij die taal zelf ook spreekt.

We kennen grote misleiders en kleine, de kleine herkennen we gauw genoeg, maar de grote kunnen ons nog wel eens flink bij de neus nemen.

Ze liegen zo overtuigend dat wij er voor vallen. Heel knap.

Het zijn die lieden die wij zouden moeten doorzien, maar kennelijk doen we het niet, nee eerder niet, de leugenaars worden bij ons geprezen en keer op keer uitgenodigd om aan te schuiven en het nog eens te doen.. Want door hen kunnen wij een bestaan opbouwen en een leven hebben, kennelijk. Een bestaan gebouwd op leugens.

Een gezond stel leugens is het cement van je bouwwerk.

We liegen over het leven, over de waarheid van leven, we liegen over wat we hier komen doen, over ons bestaan. We liegen over ziek zijn, over dood..we liegen over de liefde en over eigenlijk alle vitale dingen..Ook ziektes, en dood...

Mark Rutte liegt zo al jaren alles wat los en vast zit bij elkaar, maar wordt hierom hogelijk gewaardeerd. Liegen als Mark Rutte zou een tegeltjes tekst moeten worden. Mensen vinden liegen als Mark Rutte een mega prestatie. Hij geeft het goede voorbeeld!

Dus we volgen hem in zijn leugens, doen momenteel ons best zijn gelogen adviezen braaf op te volgen, tegen alles in. Ook al weten we ergens best dat het nergens op slaat, het is gewoon te fijn om toch te doen alsof het allemaal houdbaar is. Je hoort er dan bij.
En als er mensen komen die niet liegen, liggen die er goed uit. Dat zijn gekkies. Die moet je weg zetten onder nep nieuws verspreiders en misinformatie makers....

Want niemand is gediend bij waarheid. Onze hele maatschappij hangt van leugens in elkaar, ons financiele systeem, en onze overheid en de belasting dienst..alles is een grove leugen. de EU, de Euro, de banken..Het hele systeem hangt van behangplaksel nietjes en duck-tape aan elkaar. Een Crisisje en de hele bliksemse boel dondert in elkaar..

Zo ook de Corona Crisis..
Statistieken curves modellen alles is waardeloos omdat het niet klopt. En om dat dan weer te verbloemen worden er nog meer leugens verzonnen en halve waarheden en cijfers uit hoge hoeden geschud als konijnen ..Alles Alles om maar niet te hoeven toegeven dat je er mogelijk flink naast zat. Alles om maar geen verantwoordelijkheid te hoeven nemen. Wegkijkend toestaan dat er de meest vreselijke dingen gebeuren.."het is het waard Bas..zwijg er over.." zou Burgemeester Dickerdack van Rommeldam, hebben gezegd bij vragen van zijn politiechef BulleBas uit Olivier B. Bommel van Marten Toonder.

Zoals een hoofd in een megaslachterij grootschalig wegkijkt als de regels niet worden gehanteerd mbt dier welzijn, omdat er toch niemand meekijkt, zo is dat de praktijk, met praktisch alles. Hoe groter het bedrijf, hoe minder verantwoordelijkheid men hoeft te nemen, je komt gewoon overal mee weg, sterker het wordt van je verwacht dat je mee doet anders kun je niet bij de club horen.

En de grootste smeerlap is lang ook de meest machtige persoon.

Integriteit is iets voor losers???

En hoe zit het dan met al die linksprogressieve neoliberale groen/milieu/klimaat clubs?

Die doen ook gewoon mee, maar dan onder het mom van "goeddoen" in die clubs hoef je alleen meer te doen alsof je wilt helpen en steunen en een betere wereld wilt creeeren, en dan is dat de vlag waaronder je je integriteit langzaam weg laat vreten. Het is onder dat mom dat de UN Agenda 2030 het bv druk heeft met mensen en vooral kleine boeren weg te pesten van de gebieden die zij voor de Elites willen reserveren. Interen op de voedselproductie kan echter alleen maar als je zorgt dat je minder mensen hebt te voeden. Daar is mega leugenaar ( en men krijgt ook van deze man maar geen genoeg kennelijk) Bill Gates dan weer flink mee bezig. Het verstoppen van sterilisatie middelen in tetanus injecties in derde wereld landen is niks nieuws. Deze vorm van geboorte beperking wilde Bush Senior ook al en daar was hij heel duidelijk over. Net als over de NWOrder overigens. Er is nu een website te vinden die de UN en de NWO aan elkaar koppelt... https://unnwo.org/ De 3 initiatiefnemers hebben inmiddels hun namen verwijderd van deze site..dat is bedenkelijk.

Een zoon van Mandela met twee anderen runt dat spectakel.. Een van hen heet Jayme Illien, heeft o.a. een adoptiebureau waar heel veel kritiek op is..https://www.yelp.com/biz/illien-doptions-international-atlanta ...Hij is zelf ook een geadopteerd kind. De hele setting is ..vreemd. Doorzoeken brengt je bij "Happytalism" en dan bij alles wat WHO willen terwijl we weten hoe corrupt ze daar zijn. Globalisten gebruiken deze soort naieve "blij" graag om hun doelen te kunnen halen. Veel "wij willen een betere wereld" mensen zullen daar in trappen.

https://www.prnewswire.com/news-releases/united-nations-mandela-illien-gallardo-call-on-all-people--nations-to-adopt-happytalism-as-new-economic-paradigm-replacing-obsolete-capitalism--socialism-for-july-18-nelson-mandela-day-2019-300887304.html

Meesterbedrieger Bill Gates heeft veel invloed gehad op Nelson Mandela, btw, als je daar op Googled zie je hoeveel. .. Filantropie van Billionairs is een heel mooie manier om mensen langs te manipuleren.

En hoemeer subsidie of geld je ontvangt van de overheid, of anderen, hoe minder je nog geeft om die integriteit..We zagen dat ook bij Milieu Defensie die het ann te spannen 5G kort geding maar niet wilde uitvoeren, terwijl de leden dat duidelijk wel wilden. De hand that feeds you, en het doel heiligt de middelen. Langs die wegen is links instaat rechts te worden zou je kunnen zeggen. Maar je kan ook vaststellen dat Antifa momenteel een grotere bedreiging vormt dan Rechts extremisme omdat nog steeds niet echt wordt ingezien dat het immers niet uitmaakt wie het geweld pleegt, de linker of de rechter hand?!

We zijn daarom echt toe aan een complete herziening van ons innerlijke waardensysteem..

14-5-2020 Vandaag een blog met link https://www.ellaster.nl/2020/05/10/12-redenen-om-de-anderhalve-meter-maatregel-en-lockdown-direct-te-staken/

Een uitgebreid artikel waarin alles nog eens wordt benoemd waar ik het hier ook al regelmatig over heb gehad.

Het wordt zo langzamerhand tijd om de hele waan die het Virus over ons heeft gebracht als land en wereldwijd, te laten vallen.

De banden van dr Fauci met Gates en het Wuhan laboratorium zijn inmiddels ook naar buiten gekomen..nog niet in de NYTimes misschien, maar we weten waarom dat gebeurd.

We gaan elkaar nu nodig hebben..niet zoals Rutte dat graag ziet, maar zoals het in onze natuur verankerd ligt, wij horen bij elkaar.

Wij zijn wezens die elkaar aanraken, en fysiek naderen. We zijn nu banggemaakt voor elkaars fysieke aanwezigheid en dat is op flauwe kul gebaseerd. Het hele anderhalve meter idee is niet gestoeld op ook maar iets serieus wetenschappelijks. Dus heeft het helemaal geen zin. Net als bang zijn geen zin heeft.

Vertrouwen op de politiek is in alle era hiervoor altijd ongegrond gebleken, dus waarom blijven mensen dat dan doen?

Dat is mij een volledig raadsel.

Soms kan iemand iets zeggen wat op dat moment het juiste lijkt, alà, maar als je dan al snel merkt dat er een heel andere boodschap achter zit, moet je maken dat je weg komt. Dan heb je te maken met misleiding en machtsmisbruik.

En omdat de politiek langs die wegen werkt, is dat te verwachten van leiders die integer doen, maar het niet zijn.

Wie is Mark Rutte nu eigenlijk?? Dat hij het mag zeggen voor zoveel mensen?

Wie zijn die mensen die denken dat als ze de baas maar goed volgen, alles goed zal komen? Die mensen leiden ons nu met hun volgzaamheid, als samenleving in een financiele crisis die zn weerga niet kende, en die ik beschouw als een gekozen demolitie van het oude systeem. En een 4e industriele revolutie. Die ons in de Techwereld zal moeten leiden. Totale controle en een afname van alle grondrechten. En Mark Rutte werkt daar aan mee, net als zoveel marionetten die zich leider wanen.

Want echte saamhorigheid zit m niet in het follow de leader gedrag, maar in het innerlijke individuele inzicht dat je je eigen weg moet scheppen en zelf de leiding hebt over jouw leven, en de verantwoordelijkheid daarvoor. En daarvanuit kun je kiezen om elkaar te helpen.

Dat zal nog nodig gaan worden, want als de schijnwereld afbreekt zien we de resultaten van het onzinnige vlucht gedrag van mensen die denken nu nog te kunnen ontsnappen.

En het goede nieuws? Dat we eindelijk zullen kunnen snappen hoe stom we zijn? en hadden we die les dan nog steeds niet geleerd? kennelijk niet. En dus moeten mensen als Hulleman Jensen van Wolferen Icke Buttar Mikovits Shiva Dammegard enz enz..ploeteren om hun verhalen naar buiten te krijgen. Om dat te horen te krijgen dat ze gek zijn.

Zij verdienen een medaille! Ze komen met steun en hulp, en worden voor gek verklaard door de meute die straks ook gaat merken dat de lockdowns nog heel lang nodig zijn, om de wereld te slopen.

Als een duitse economische professor doctor waarschuwd voor het ontstaan van de Hungergames society, denk je dan niet misschien zit er wat in?

13-5-2020  Weer een arts komt naar bijten...de zoveelste  https://rairfoundation.com/renowned-forensic-doctor-destroys-media-killer-virus-lies-nobody-has-died-of-covid-19-in-hamburg-without-previous-illness-watch/

12-5-2020

Meer en meer informatie komt nu naar buiten mbt de vele leugens en grote fraude inzake het virus. En ook om me heen openen velen nu voorzichtig de ogen.

Al proberen degenen in power dit te stoppen, het lukt hen niet...Het loopt hen als loszand door de vingers.


Prof. Dr. Stefan Homburg, Direktor des Instituts für Finanzwissenschaft an der Universität Hannover, spreekt hier voor een Demonstratie tegen de Lockdowns in Duitsland.

https://www.bitchute.com/video/fbfkXDy9Zjei/

Hij heeft het over de Hungergames society.

Het lijkt meer en meer een grote farce, met verschrikkelijke gevolgen, deze Lockdown en wereldwijde onderdrukking van mensen om wille van een virus wat helemaal niet gevaarlijk is, en waarvan niet duidelijk is zelfs of het er wel is en hoe, omdat wetenschappers die met info komen die afwijkt van wat men wil horen, niet worden toegestaan deze illusie te ontmaskeren.

Er is fraude met het virus, de cijfers , er is sprake van geinfecteerde testen; lege ziekenhuizen, verwaarlozing van ouderen en en er is sprake van het rekken van het virus= de maatregelen om de economische crisis te laten oplopen. En zo de trauma te verharden.

Dit is een moedwillige zaak en het is duidelijk dat "de Cult" hierachter zit als je kijkt naar Israel, waar Netanyahu het zelfs heeft over het verplicht chippen van kinderen. de 0.1% , geen conspiracy theory, al zal men het daar op blijven gooien om zand in de ogen te strooien van goed gelovige mensen.

Gelukkig is er heel veel backlash en dat is een teken dat er genoeg mensen zijn die de plannen doorzien en beginnen te doorzien.

Desalniettemin is er onnoemelijk veel schade en die moet vergoed worden. Wij hebben recht op die miljarden die men nu rondpompt aan elkaar en doelen waar wij nooit iets van terug zullen zien. Dat geld hoort naar de bedrijven te gaan en de mensen die nu lijden door deze foute maatregelen!

En er moet een tribunaal komen voor degenen die mee werken aan het kapotmaken van de levensomstandigheden van de burgers van de aarde.


https://www.dr-rath-foundation.org/2020/05/religious-leaders-warn-of-pharmaceutical-business-interests-behind-current-pandemic/

religieuze leiders wereld wijd hebben een appeal opgesteld zie in de link voor de details

9-5-2020

Wij zijn allemaal deel en lotgenoten.. Wij beleven samen een tijd, maar die beleven wij ieder op een individuele wijze.

Niemand kan daarom een ander opdringen een zelfde gedachte gang te moeten koesteren over wat er zich afspeelt.

Dat dat grootschalig dan toch gebeurd, heet PROPAGANDA.

En hieraan maken velen zich schuldig in de onjuiste veronderstelling dat het goed om van anderen te vragen dat zij mee doen in een collectief zelfverloochenings proces wat saamhorigheid zou heten te zijn.

In de Huis aan Huis bladen treffen we op diverse pagina's dergelijke kreten en leuzen aan..gebezigd door mensen die er zeker van lijken te zijn. Het is een soort bemoediging die ik persoonlijk altijd heb verfoeid. Omdat ze schijnheilig is. Ze camoufleert de werkelijkheid..

Maar ze is key in een wereld die de hevige turbulentie denkt om te moeten zetten in een schertsvertoning.

Het ontkent de werkelijkheid achter de gebeurtenissen finaal. En schenkt hen valse moed die denken dat nodig te hebben, of waarvan gedacht wordt dat ze het nodig hebben om als kleuters bemoedigd te worden.

Oorlogspropaganda uit elke era ziet er identiek uit. Welliswaar in de kleuren en kenmerken van de mode van deze tijd, de framing is het zelfde.

En altijd zijn er mensen die daar dwars door heen kijken, of die aanvoelen dat het stinkt dat het een aard heeft.

Die mensen hebben het dan een poos niet gemakkelijk. Ze moeten op hun kiezen bijten om hun mond te houden waar dat beter is, en te spreken als dat kan.

Laveren op de storm. Het eeuwige uitvinden van het zelfde wiel. Dezelfde machinaties..andere tijden..

Ook de grote pers en media doen dapper mee aan het opkloppen van het pessimisme wat hierdoor onvermijdelijk onstaat. Dit is een publicatie van Project Veritas. Waarin een medewerker van een ziekenhuis in Michigan verteld hoe CBS , een grote nieuwsbrenger in de US, een fake line up regelt bij dat ziekenhuis, om de indruk te wekken dat het storm loopt qua mensen die getest willen/moeten worden voor Covid 19.

https://youtu.be/oQWRCECbN-Y

Maar dan zal Project Veritas wel worden beschuldigd van Misinformatie denk ik.

Zo werkt de oorlogspropaganda machine. .........Dat u het maar doorkrijgt..


5 mei 2020....

Bevrijd je van je nutteloze angst

Bevrijd je van het idee dat anderen mogen uitmaken wat jij voelt

Bevrijd je van het idee dat alles solide is, en 3D

Sta toe dat je mag inzien en weten dat alles interdimensionaal is

Dat er krachten zijn die niet zichtbaar hun invloed uitoefenen op de visuele realiteit

Dat er goed willende krachten zijn, en kwaadwillende

Dat ze manipulatief zijn en mensen die dat toestaan aanzetten tot het doen van kwaad

En dat de goede krachten je willen helpen dit te boven te komen.

Dat kwaadwillende manipulatie dat is wat elke wereldpsychose wil triggeren, en voortlaten duren met alle leed van dien..

Dat zij die dit toestaan geen onderscheidingsvermogen hebben tussen goed en kwaad, en daarom misschien wel juist op de machts posities zitten, anderen weten het ergens wel maar missen de moed om eruit te stappen, en nog weer anderen vinden het erg leuk de mensen te misleiden en in leed te laten verkeren.

Bevrijding is je bevrijden van deze perceptuele deceptie

Bevrijding is zelf uit die kooi stappen die je is opgedrongen ..

Bevrijding is geloven in je zelf, durven te leren, heb de moed om dat gewoon te doen en doe dan het goede omdat dat die bevrijding alleen maar groter zal maken.

Kijk achter de schermen..zie het spel door. Het is maar theater..

Trek op de sluiers van de illusie..

En sta in het volle zonlicht.

Helena

Goedemorgen, vandaag is het 4 mei, laten we de doden wereldwijd gedenken die door honger en verwaarlozing omkomen vandaag en morgen, omdat de regeringen van onze landen, mee werken aan een agenda om ons van deze planeet te verwijderen. De 0.1% Corporatieve Elite, die de echte macht tegenwoordig heeft, is uit op een totaalvernietiging van onze vrijheid en ons levensonderhoud en  levensrecht en voert maatregelen door die niet behulpzaam zijn aan de mensheid, maar aan hen zelf en de marionetten die wij politici noemen dansen naar de pijpen van een kwade genius. Fascisme is de naam voor een dergelijke overname, en al is het dan officieel geen oorlog, het is het wel degelijk. Mensen die naar buiten komen met deze waarheid worden de mond gesnoerd Vrijheid van meningsuiting is key! Overal hoort en voelt men de Ganzepas en de laars. Kom in verzet!  Sven Hulleman roept op in de woorden van JFK  :

https://www.youtube.com/watch?v=ecjKydVt9ok

Goedemorgen lieve mensen,  30-04-2020

Morgen is het Beltane, Beltain, hét feest wat van oudsher draaide om de vruchtbaarheid en het intermenselijk plezier, zou ik willen zeggen.

Plezier wanu dan niet mag, geen intimiteit en geen fysieke nabijheden zullen uw deel zijn:-)

Rutte is ook een nogal steriel mannetje, wellicht dat het hem een plezier doet om deze dingen te mogen verbieden in de openbare ruimtes.

Persoonlijk zou ik zeggen, wees niet terughoudend en omarm elkaar gewoon en heb de wereld lief. Ons lichaam is ons niet voor niets gegeven, en als we daar niet meer blij mee mogen zijn, is er een hek van de dam wat nooit van de dam had gemogen.

Zet dat hek terug! per direkt en vier je vrijheid, vier je leven. De dag van de Arbeid is het ook, ga aan het werk morgen, doe iets zinvols in de tuin of help anderen. Help moeder natuur.

Stop ook eens met "netjes" zijn. Een nette tuin is de tuin van de buren. Jouw tuin is jouw speelplaats, en de natuur komt met bakken binnen in je tuin, als je ophoudt met "netjes" als code woord te hanteren. Stop met dat oeverloze geschoffel rond die vijf identieke snertplantjes die het toch niet overleven in de winter..,of die eeuwige groen blijvers..fantasieloos...

Moeder natuur is ook niet netjes afgepast en calvinistisch.. Ze is ruim en gul met alle gaven.

Je mag meer genieten en je hoeft minder te doen, dat is toch heerlijk? Laat je verrassen door wat er opkomt, kijk het eens groeien en hier en daar doe je dan een beetje om het wat te leiden. Laat haar het werk maar doen.

De benepenheden aan de kant, en beweeg je naar je vrijheid..Steek een vuur aan, lach, heb plezier en dans samen om de meiboom, weef je mooie levenspaden samen! Angst is een illusie. Schudt dat af..

Oppassendheid is altijd goed! Maar angst is voor de dommen.

21-4-2020 Gisteren liep ik op een trottoir met mijn hondje Odin, dik 50 meter verderop liep een vrouw, die zich toen ze me zag wat vreemd leek te gedragen..ze stak abrupt de straat over en ging naar de andere stoep..toen ik om keek, stak ze na 50 meter de straat over om weer op "mijn" stoep verder te lopen..Dan zakt mijn broek haast af..

Het is hoog tijd dat we de handen uit de mouwen gaan steken om samen ( maar dan echt samen) de megaschade te stoppen die is ontstaan door de angst cultuur die ons door overheden en media is verkocht als normaal.

Het is niet normaal voor mensen om elkaar te laten zitten!!. Het is normaal om over je angst heen te stappen en elkaar te helpen, niet met een beer in je vensterbank, of een vlag, of wat voor zoetige oproepen dat we het "alleen samen kunnen doen" en vervolgens niks te doen, nee door gewoon te doen wat menselijk is.

Allereerst moet je stoppen met denken dat Mark Rutte en zn club weet wat we moeten doen, want dat is al jaren onzin, dus nu ook.

JIJ weet wat JIJ moet doen. Alleen JIJ kan die stap zetten, en doen wat je hart zegt. Sta op je rechten en strepen!

Niemand is een slaaf van wat anderen je opleggen. Jij bent hier niet om een angsthaas te zijn, jij bent hier om moedig te zijn in elke gegeven situatie!

Leven ìs moedig zijn!

Als het leven je een angstig gezicht laat zien? dan lach je dat in zn gezicht uit! jij weet beter, jij bent de baas.

Luister niet naar anderen, volg je hart.  Thats all that matters..

Helena

12 april is het weer Pasen....

Het Paasmysterie heeft in de Gnostieke dus ware betekenis, een zowel Heidense als Christelijke oorsprong.

Het is namelijk het allegorische verhaal van het innerlijke proces van de zoekende Ziel, de psyche die zich dan paart aan het eigen innerlijke BewustZijn.

Het niet langer zoeken van het ego naar zichzelf in het wereldse, de 3D illusie, en dus die van de verdeeldheid, dus de eenzaamheid! Omdat hij eindelijk begrijpt dat dat alleen maar meer dwaling en smart oplevert, aanvaard de ziel haar reis naar huis. En het heilig huwelijk wordt gesloten. Het enige echte huwelijk is derhalve innerlijk en het is het gevolg van deze juiste keuze gemaakt door de Ziel, de psyche. Met de aanvaarding van het Lot.

De god is het bewust Zijn, en de godin is de ziel, de psyche. Geest en Water...Maria Magdalena en Jezus.

De Ziel zoekt niet meer, maar heeft gevonden. De god is Attis Osiris Christus, Jack in the Green the Greenman, etc..en de mysterieen zijn alle vergelijkbaar, het verhaal werd in vele culturen als inwijdingsverhaal gedeeld. Pas als de Ziel is teruggekeerd naar haar enige echte Echtgenoot, het Zelf, is het bewustZijn vrij ...

Symboliek voor de ontwikkeling van de mens. Van de slapende doler die niet weet wat hij hier doet in dit Ondermaanse rijk, misgrijpt in de wereld der uiterlijke verbeelding.....Gevangen zit..Tot de terugkeer naar de enige ware Bruidegom, Het Zelf, de Christus, of het bewustZijn.

De Soevereine staat, is het opstaan van de Koning. The Return of the King. Koning Arthur is ook een metafoor.

Alle valse en uiterlijke koningen (goden) komen dan te vervallen, zij zijn afstammelingen van de Demiurg..Afstammelingen van Anu dus..

Want alleen langs die ene innerlijke Esoterische Gnostieke weg weet de mens weer wie hij is en wat zn oorsprong is.

Het Groot Mysterie , het donkere licht, de void..the Creator ..er zijn veel namen voor dat grote raadsel. Het Niets wat ging scheppen...de Punt.. die de punt in de cirkel werd....

De mens die werd gekruisigd in het zowel heidense als christelijke en gnostieke Mysterie spel is een symbool, het verhaal een allegorie. De Gehangene in de Tarot, is hij ook, kaart 12. En hij is niet ongelukkig!...Hangende aan het T kruis, verliest hij zn Ego. En raakt verlicht. Hij is dan weer een met zijn Vader.

De Opstanding op Paasmorgen is het symbool voor het ontwaken uit de dood, de slaap, = het onbewuste willekeurige leven in de materie. Eenmaal Wakker, is men ontslapen in God.

Het mysterie spel wilde de mensen een steun zijn bij de terugtocht, bij het wakker worden. Het werd echter handig omgesmeed tot een materialistische exoterische geloofstroming die hen daarmee bond in slavernij. En in de 4e eeuw na Christus, werd het allemaal verboden met gruwelijke straffen en massa moord executie en meer...Omdat de heersers van Kerk en staat geen vrijdenkers en ketters het leven gunden. De mens moest hen als goden zien, en dan slaaf blijven. De Alexandrijnse bibliotheken werden verbrand. Het was de nazistaat all over ..

Het Paasverhaal wordt niet verstaan als mensen het letterlijk gaan nemen..dan heeft het geen werking.

Eenmaal wakker is het mogelijk dat men in anderen ook dit ontwaken waar kan nemen.. Waar het duizenden jaren geleden als een zaad is gezaaid om mensen te helpen, is het door de nazi machten die wilden heersen keer op keer uitgeroeid maar nooit helemaal verdwenen.

Dat is omdat het ware Zelf nooit kan worden uitgeroeid . Het is namelijk inherent aan God.

Aan de vooravond van "just another Easter event", is het deze keer, anno 2020, belangrijker dan ooit dat wij ons ware Zelf herinneren, als collectief.

Zodat wij samen de betovering van de 3D illusie kunnen opheffen waarin we zo lang hebben verkeerd.. Doornroosje wordt wakker gekust door haar Prins! na 100 jaar geslapen te hebben..

Dus niet zoals de romeinse overheersing het graag zag, ook vandaag nog! ; als een opvoering om de vrees van de gewone man flink aan te wakkeren..Maar het eeuwen oude en heel diepzinnige esoterische allegorische verhaal van de mens die zn ego opgeeft om in het hart te gaan leven. Van 3D naar 5D....."waar wij in Christus een zijn". En dat wil zeggen dat er dan uit het Hart geleefd kan worden, in gelijkheid en het besef daarvan.

Gevangen in vorm (3D) zijn we als ziende blinde slaven....maar bewust van ons Zelf (5D) kunnen we de ogen innerlijk openen..Dan kijken we door de vorm heen, en zien de poppenspelers van het drama. Je begrijpt ineens dat het allemaal maar een film was..Het schaduwen spel op de wanden van de grot die onze gevangenis was.. ( Plato) en stap naar buiten in het Licht.

Doe mee aan het mysterie, en begrijp waar het echt om gaat. Wie ore heeft ...:-)

27-03-2020

De situatie waarin wij ons momenteel bevinden, dwingt ons het steeds om ons heen grijpen naar schijnzekerheden, los te laten, en voor een ogenblik of zolang het nodig is, terug te gaan naar ons Zelf, als rots en thuisbasis van vertrouwen.

Vertrouwen in je Zelf, dus Zelfvertrouwen, is een kracht waar wij veel aan kunnen ontlenen. Vertrouwen in het Goede.

Niet alleen is het uiteindelijk je enige echte bezit, maar daarbij is het dat wat je helpt de moeilijkheden te doorgronden en in te zien.

Bij het vervallen van de oude zekerheden, gebouwd op zand, zijn sommigen zo bang dat ze misgrijpend in het stuifzand om komen.

Daarom is het raadzaam dit niet te doen. Vertrouwen op de reden van de dingen is beter dan alles te willen begrijpen. Het Vertrouwen is een hogere kracht in ons, dan het intellect, wat een product is van het ego.

Soms zijn er tijden dat ons niks anders overblijft. En dan is het goed om nog te weten dat er zoiets bestaat als Vertrouwen.

Een storm trekt voorbij als je weet hoe je hem berijden kunt, of kalmeren. En soms is het goed hem te laten gaan waar hij wil. Omdat het nodig is. Te lang zijn we doorgegaan, wetend dat dat geen goed idee was. Willens en wetens doorgaan op een weg , waarbij de waarschuwingsborden al aangaven dat het wijs was om dat niet te doen, is dom. Maar het is al decennia zo dat we daar toch op zijn verder gegaan, al waren er velen die probeerden iets te doen aan de route.

Het is nodig dat de route totaal wordt omgeleid, of herleid. Dit om ons te behoeden van de afgrond die we al zagen aankomen.

Daarom moeten we nu ergens maar vertrouwen op de gegeven situatie, en ons voorbereiden op de nodige mentaliteits veranderingen.

Om ons heen is men druk aan het strijden over de welles en nietes dingen, die er in feite niet toe doen, en wil men niet inzien dat er een diepere reden is voor wat zich nu afspeelt. Maar het zal niet baten. De oude systemen van Geld en Macht, van Intellect tegenover Vertrouwen en dat waaruit de oude Matrix was opgebouwd, om ons daarin gevangen te houden, moeten volledig ten val komen willen wij ons als Waardige Spirituele Wezens , opnieuw tot manifestatie ontpoppen. De vlinder blijft ook niet aan zn cocon hangen eenmaal rijp voor de vlucht!

Tenslotte struikelde ik over deze oude geluids opname, die ergens na het Concilie ergens in 1968/70 zal zijn opgenomen. Waarin de crisis eigenlijk al begon en Godfried Bomans zo mooi en helder en eigenlijk tijdloos, verwoordde hoe het zit. Helaas heeft het intellect het toen gewonnen ..

https://youtu.be/I67YdFyn4EE

Piramidale machtsstructuren.

Iemand vroeg me eens uit te leggen hoe het systeem werkt, hoe het komt dat er een Top to Bottom machtsstructuur in de wereld heerst.

Ik denk dat het goed is om dat nog eens uit te leggen.

Eerst komen lieden met bedoelingen die afdwingen dat jij je onderwerpt. Ze lijken aardig, maar zijn het niet. Ze hebben plannen en die zijn koloniaal van karakter.

Toen de Anunnaki onze aarde koloniseerden, zijn alle machtsstructuren die wij nu kennen, daar uit voort gekomen. Tot op de dag van vandaag.

De Grote Piramides op aarde getuigen van deze kolonisatie. De vorm laat zien dat er een basis is, om een top te kunnen dragen.

De basis zijn de velen, wij, en de top zijn de few, de Elites. Wij dragen de Top dus...

in de top kun je komen, en dat lijkt een streven wat ons als een worst wordt voor gehouden, vanaf het moment dat je op school gaat.

Je moet iets worden, je moet iets bereiken anders ben je niemand.

Hoog moet dat gaan, hoge cijfers, hoge pieten. Zo betrekken ze je in hun systeem, en maken je medeplichtig.

Maar wat ze er niet bij vertellen, is dat je, wil je nou echt hoger op, je je ziel dient in te leveren. Je mentaliteit moet dan veranderen, je moet een sociopatische/psychopatische natuur ontwikkelen, anders lukt het je nooit, omdat je dan eenvoudigweg de WIL niet bezit om te klimmen. De mens is, in harmonie een holistisch wezen en een met de aarde. Alleen door het scheppen van afschuwelijke trauma kunnen de machtshebbers je zover krijgen dat je je vergrijpt aan haar, aan leven.

Een mens die uit zn hart leeft hoeft niet zo nodig...heeft daar niks mee.

We kunnen dus stellen dat in de Top, alleen mensen zitten met een hart van steen, en een natuur die eerder de laagste is dan de hoogste..En we zien dat terug in hun gedrag.

Jegens elkaar bv. Ze willen steeds oorlog, en zijn altijd aan het konkelen, ze willen meer macht en nog meer. Ze willen mensen op de knieen zien..ze willen elkaar beduvelen, en ons dom houden. Ze hopen dat we dom zijn, en dat gaat hen altijd weer heel goed af omdat ze zulke goede listen verzinnen. Verzin dingen die ons bangmaken en je hebt ons. En dat geeft hen veel genoegen. Ze vinden het heel leuk dat wij zo happen. ..

Veel vermaak kennen ze niet, alleen dat "nocht oan onnocht" zoals Friezen dat noemen.

Plezier scheppen uit gemene dingen..en dat liegt er niet om, dat gaat echt heel heel ver. Oorlog, dood verkrachting pijn angst alles geeft hen een kick. Sociopaten en Psychopaten zijn nu eenmaal zo. En zij die onder hen werken durven niet op te staan, en nee te zeggen.

Ze jagen je uit je harmonie. Dat doen ze op vele manieren, ze vergiftigen ons voedsel, maken je afhankelijk van alles wat ze produceren, stoppen troep in de vaccins, ze gebruiken nu frequenties. 3-4-5G als opjaag middel, Alles om ons maar de angst in te jagen, de disharmonie.

Dan, in die staat van disharmonie, hebben ze macht, anders niet, dan zouden we meteen weer gaan samenvallen met onze Soevereine staat. Dan doorzien we de plannen, en rekenen af. Want wij zijn in het echie veel groter dan hen. En met meer.

Als wij willen dat dit stopt, moeten we ophouden ze te geloven. Als wij onze energie wegtrekken onder die piramide, valt ie in elkaar.

Als wij ondanks de vele aanvallen onze harmonische staat weten te behouden, kunnen we een verandering brengen.

De sterken onder ons weten het, en wij staan daarom als lichtbakens langs deze duistere paden.

Doe je ook mee?

Wie bepaalt wat er wereld wijd gebeurd? Corona virus 28 februari 2020

De tijd dringt, en de enorme toestand die het Corona virus losmaakt in kranten en mainstream outlets vraagt echt om een dikke herbezinning!

Netflix kwam met een documentaire serie funded by yes, Bill gates, over een Pandemie met een scenario wat wel heel veel ijkt op wat nu gaande is...https://youtu.be/fPs90HZbSVQ


De mainstream kopt dat hij het zelfs voorspelde..die Bill toch.

https://metro.co.uk/2020/01/31/bill-gates-predicted-coronavirus-type-pandemic-kill-millions-2019-netflix-documentary-12159314/

De paranormale gaven van deze man blijven ons verbazen, chapeau....:-( Maar de oplettende lezertjes beseffen dat ze andermaal in de maling worden genomen.

Bil Gates, Depopulation Bill..die enerzijds zo graag vaccines verkoopt om mensen te genezen..en anderzijds elke keer zo graag laat vallen dat we een sterk verminderde wereld populatie nodig hebben..

De kranten volgen the narrative..ze kunnen niet anders, elke zelfdenkende journalist moet voor zichzelf beginnen en wordt weggezet als een fake news brenger. Of een Conspiracy Theorist.

De Elite domineert nog steeds waar het heen gaat met de wereld..Maar wij die wakker worden stappen opzij, en doorzien het spel.

Laat je niet beetnemen.

Helena

Mona 's toetje?  13 februari 2020

Een Monatoetje wordt als amuze opgediend; kijk even mee naar Mona Keijzer over 5G in de 2e kamer...
https://youtu.be/cuui8jAITLI

Mona Keijzer (VVD staatssecretaris EZK) legt uit hoe fijn het is om 5G te implementeren als middel tot Crowdcontrol, alsof ze de kersentaart aan gaat snijden.

Eerder trok ik de vergelijking al, met 1940, en steeds weer valt het me op dat de situaties elkaar mooi overlappen en de mensen denken nog steeds dat mensen als ik gek zijn en luisteren met een half oor naar de te verwachten gevolgen van de 5G implementatie. Het kabinet geloofd ook in Crowdcontrol met een wapen als 5G, het filmpje erbij is natuurlijk bollocks; het gaat om misleiding daarbij.. Ik riep dit al in 2018, maar niemand neemt je serieus als je komt met een stuk waarheid. De roependen in de woestijn kunnen het niet verhinderen, helaas..

Mensen; nogmaals; je vrijheid is in het geding!..want wie bepaald strak wat normaal gevonden wordt? juist, de Staat, de NSB ehm de VVD. en als jij daar buiten gaat vallen wordt je neer geknald met 5G beams. en geloof me ook daar kun je getuigenverslagen over opzoeken, het is al gaande , allang namelijk. Als 5G de planeet bedekt, wat het doel is van de uitrol, dan zijn we aan de goddelozen overgeleverd als het om onze vrijheid gaat.

Hoe stom ben je als je nu nog denkt dat het wel meevalt?

Helena

Vrijdag de 24e januari 2020 was de maan nieuw in Waterman, en zijn we met de planeet begonnen aan een nieuwe reis asw.

De aarde stond in 2012 op een lijn met het Galactische centrum in het universum, en nu mogen we ons openen voor een grote transformative tijd.

De momenteel roerige tijden hebben alles te maken met de energie van de aarde mbt tot een nieuwe cycus en een terugkeer naar het zo genoemde Gouden Tijdperk in het Yuga. Het wegvallen van alle debris en het mogen loslaten van alles wat ons zo lang "gevangen" heeft gehouden is begonnen. De vele dualistische illusies en waan die is geschapen en die ons heeft misleid op zoveel fronten kan worden vervangen door terugkeer naar het ware Zelf, en het vinden van onze ware origine.

Het is een tijd van Helen en loslaten.

de video is een heel mooie insteek, een bekwaam en integere Astrologe brengt dit proces helder in beeld.

https://youtu.be/HnE-RjsBVIE

Blessed be!

22-01-2020 Mentaliteit

Als we willen dat er iets gaan veranderen in de mentaliteit die druk bezig is de aarde te vernielen is het zaak om die verandering niet buiten jezelf te forceren, maar in je innerlijk te bestuderen waar de knik zit.

Als je inziet dat bepaalde gedachten vormend zijn voor de uiterlijke gang van zaken, kun je die gedachten onder de loep nemen.

We hebben als mensen jaren gedacht dat we de hand moeten ophouden voor een beetje geluk..Maar zijn hierdoor mogelijk vergeten wat we ook kunnen doen. Zelfstandig of samen met mensen die dit besef ook hebben.

Te vaak zijn op zich goede ideeen van ons afgepakt en tot een consumenten product vermalen om geld op te leveren waar je vaak zelf ook nog maar een klein deel terug zag.

Je dacht samen te werken aan iets beters, maar dat bleek later weer een leugen.

Ik zie het overal, eerst zijn mensen blij en fleurig bezig met een gedreven motief de wereld iets te schenken waar ze wat aan zou kunnen hebben..en waar eindigd het? Precies..als een product om de marktwerking te sturen en wie worden er beter van? de Ceo's en andere handige jongens.

Ik vroeg me af wat mij dan persoonlijk wél interesseert, en kwam uit bij de Aarde zelf..Er is onnoemelijk veel gedaan aan de aarde, die een levende entiteit is. Ze is gebruikt en misbruikt , getrashed en al haar natuurwetten zijn met voeten getreden. Door mensen die meenden dat ze zichzelf konden verrijken met haar lichaam. Die handel hebben gedreven over haar rug..die deden of was wat het hare was, het hunne..

Het hele zo ontstane denksysteem is daarom fake..Het leert ons dat we recht hebben op dingen die niet van ons zijn. Die we slechts in bruikleen hebben en hadden. Het verkoopt ons ideeen die niet kloppen. Het praat ons vanalles aan wat nergens over gaat. Als ondankbare honden zijn we tekeer gegaan.

Een poos geleden schreef ik wel eens over "het schenden van de Bronmaagden", wat in de Arthurian Myths het moment inluidde van het veranderen van de mentaliteit over het mogen ontvangen van de Bron wat je nodig hebt.

Men maakte zich wijs dat het niet gaf, de bron zei toch niks terug, en de maagden konden zich toch niet verzetten, dus waarom zouden de heren het niet doen, doen wat zij wilden, doen waar ze recht op hadden ( maakten ze zichzelf en anderen wijs) verkrachten en nemen werd een gewoonte, goed te praten louter door het goed te praten.

Het geklets ontstond toen, het lege bluffen en pochen..het schamper doen, en lachen om de zachtheid...het kwellen der prooi, dieren vrouwen kinderen, zwakken..

Het gesleep met slachtdieren over de planeet, het knoeien aan laboratorium dieren en genetica, het moorden en martelen, en het sexueel misbruik..het vergrijpen aan alles wat in feite heilig is, en Van de Bron (ook een bedrijfsnaam geworden, groene energie is big business)

Alles is een mentaliteit. Mannen zijn kennelijk ergens en op zeker moment de fout in gegaan, door bij de bron de bronmaagden, beschermsters en hoedsters van de bron, onvrijwillig te verkrachten dus te schenden..en vrouwen hebben gezocht naar wegen om er mee te dealen. Nooit 100% naar tevredenheid natuurlijk..maar je moest het er mee doen.

Carine Hutsebaut werkt als psychologe oa met gevangen zittende pedosexuelen..en zij noemt het een keuze..=een stellingname die ik deel. Alleen als je je eigen keuze beseft kun je iets veranderen..Wat liet je toe, wat mocht ontstaan en was eigenlijk niet goed? En waarom?

Wreed zijn is een keuze, slaan is een keuze, vermoorden is een keuze, angstaanjagen is een keuze..martelen en kwellen ook dito misbruik ook.

Iets heel anders natuurlijk dan een plagend duwtje, een tikje op de vingers een stimulerende pets om de oren..

Het verschil tussen psychopatie en opvoedend spel is hemelsbreed..Bij het eerste verlies je jezelf en bij het tweede herinner je je zelf.

Psychopatie ontstaat dus uit een verlies van Zelf. Dat zijn gevaarlijke ontwikkelingen voor een mens en dat dient te worden onderschept.

Hebben mensen/kinderen dergelijke neigingen,(wordt enorm gestimuleerd met computergames en tech) dan is het nodig dat dat wordt onderkent en aangepakt. Niet gevolgd en toegestaan met allerlei smoesjes. Opvoeders moeten niet bang zijn dat ze eens niet zo leuk worden gevonden. Streng zijn is ook liefde en soms zelfs meer.

Heropvoeden is niet verkeerd..als we het tenminste zélf willen oppakken. Het doorprikken van ettelijke zeepbellen is wel een vereiste..Eerlijk zijn tegen jezelf een voorwaarde. Je bezit niets..je mocht het even lenen of benutten..en je vraagt het en je dankt de Bronmaagden..zo laat je alles intact de Aarde kan zich helen..

Het besef dat je slechts een bezoeker bent is een goed besef. Ik spreek mensen wel eens aan over de dood, maar de dood was nog nooit zo uit als nu..dat zegt mij genoeg..

De mens is zichzelf vergeten..Geen wonder dat dementie volksziekte no één is inmiddels.

Het jaar is rond... 30-12-2019

De tijd gaat symbolisch in een cirkel rond, en dat is de platte tijd, de klok, de wijzerplaat die zich in twaaf aparte delen verdeelt. Uren dagen maanden jaren ..Alles beantwoorden aan deze format. Je horloge, je wandklok of je agenda..De twaalf maken de periferie, de dertiende is de as.

Als de slang zijn eigen staart bijt, zijn begin en einde bij elkaar gekomen, en dat is morgen niet anders dan anders.

Maar de mens begrijpt zn tijd niet. En ziet niet het veld waarin hij de speler is..de acteur..die de scenes uitvoert die voor hem of haar zijn klaar gezet.

Maar het is tijd..tijd dat dat gaat veranderen..Dat mens en regisseur samen gaan vallen.

Zodat de mens zn naieve verwondering over het gebodene, inruilt voor bewustzijn, en begin aan einde weet te verbinden..zodat er aan elk initiatief , de consequentie wordt verbonden. de Oorzaak aan het gevolg.

Want alleen als je bereid bent om je lineair streven, te verbinden aan de gevolgen, zul je instaat zijn bewust te leven, en keuzes zullen dan niet langer los zijn van geweten, van gevolg en van consequentie... En dan is het nog maar de vraag hoe je je wensen gaat inrichten..en wat je motieven zijn..

Er is geen plaats meer voor eenpuntig gewin, en streven zonder kennis..Scheppen kan alleen Heel zijn als het gaat vanuit het hart..

Vanuit het besef dat opportunisme meestal wijst op onnozelheid..

Vraag je je af wat je wensen gaan aanrichten..dan komt er een rust in het drijvende gevoel..en een innerlijke vrede..Want dan besef je dat ook al lijkt het zo te zijn dat ergens Goud blinkt..je je ook realiseert dat zoiets een luchtspiegellng zou kunnen zijn, een straat die je al eerder was ingeslagen..zonder veel resultaat

Leef heel met de bomen de bossen en de natuur..en heb eerbied voor het leven van dat alles..voor de Echte Schepping..

Als je openstaat voor de diepere waarheid van je eigen bestaan..dan wil je niet meer knoeien, en vernielen..dan wil je samenwerken en liefhebben.

Veel te veel leed is er al gedaan op deze Aardbol..in naam van de vooruitgang...maar nog hebben we niet weten te leren hoe je spreekt met de bomen, hoe je leert van de wind , hoe de adem je kan brengen de zachtheid en het genoeg.

Smorgens is de oostelijke horizon rood bij de zonsopkomst momenteel, en de ondergangen zijn nog fraaier..

Cirkels zijn rond..als je dat snapt..is het niet meer dan logisch dat je a en b aan elkaar leert verbinden om tot c te kunnen komen..

Lineair denken is niet langer wat ons bewegen zal..vanaf 2020 zal het cirkelvormig gaan worden..

Zodat je je zeepbellen leert lekprikken.

Wat nu nodig is?

Mensen die de ongelofelijke (plastic) troep gaan opruimen, en een industrie die zich gaat verhouden met het principe van oorzaak en gevolg, die de natuur als bondgenoot gaat zien, en die een begin gaat maken met een nieuw bewustzijn wat ons allemaal tengoede zal komen.

Het eindelijk eens op tafel krijgen van alle meer dan enorme consequenties van Elitaire hebzucht, egocentrisch opportunisme en psychopatische machtshonger is een begin..En de "I Spy and decide who will live tech" moet diepgaand worden besef, en gestopt.

Mens en dier, Aarde en natuur ..

ZIJN EEN

Waar toe zijn wij op Aard'.... 19-12-2019

Deze bekende, nodige!, maar vergeten hamvraag lijkt niet interessant meer voor de generaties die de planeet bevolkt hebben sinds de jaren 80 van de vorige eeuw.

Het lijkt wel alsof men die vraag op heeft gegeven, of beter het ontvangen van de antwoorden. Het is uit om antwoorden te ontvangen.."God" bestaat toch niet en alles is toevallig..en als je dat niet vind ben je een gekkie..Materialisme is nog nooit zo tot godheid verheven geworden als vandaag de dag..

"Tech" neemt de plaats in van God..en modern "spiritueel bewustzijn" vraagt zich af of pindakaas eten wel zo gezond is, komt met wat wetenschappelijke onzin en plaatst dat in een damesblad ... Japie zal het wel vreemd vinden..

Die ingezakte saaie en weinig geinspireerde versukkeling wordt dik betaald..Prijzen voor wat ook maar wat lijkt op iets wat goed zou kunnen zijn waren nog nooit zo hoog. Het business model heeft de Inspiratieve wereld totaal over genomen. Je graait wanhopig in de gebakkenlucht en de prijs ervan verplettert je volledig. Dat is de Tol die je betalen moet voor je naar buiten gerichte instant bevrediging zoekende verslavings zucht..

Er is een weg echter , en die gaat naar binnen..kost niks..gewoon besluiten te kappen met de flauwe kul..Te lang gedraald bij van neplicht gloeiende etalages op een schermpje..de Bedrieglijkheid van het beeldscherm..

Die vlucht heeft geen oplossingen gebracht, alleen maar grotere problemen..Want je leef omgeving wordt meer en meer gedomineerd door mensen die een droom of waan idee koesteren van hoe de wereld eruit moet zien, zonder een besef te hebben van wat er allemaal al was, en wat stil schreeuwend om aandacht vraagt! Je erfenis..

En dat projecteren geeft meestal alleen maar meer van het zelfde omdat haast niemand echt geloofd in de eigen originele scheppings kracht.

De saaie en voorspelbare trendy repetities van vormen die je "moet hebben" zijn een straf voor het oog, en een torment van de ziel.

En de natuur moet inbinden ten allen tijde. Voor the latest gril, de nieuwste overtuiging..

< Friezen bijvoorbeeld hebben een vrees voor bomen en bij mij in het dorp is dat aan alles te zien. Elke boom die hoger wordt dan 4 meter is verdacht..je zou er schade van kunnen oplopen! De auto onder de knopschubjes..en een losse tak, mein Gott dat is wel het meest erge wat je kan hebben..Een tak op je auto!! stel je voor...Of boomwortels onder je huis!!! Nee, bomen moeten niet hoger dan drie meter en dan halen we de top eruit ..en hoge bomen die kortwieken we..zodat ze geen schade kunnen veroorzaken aan onze materiele bezittingen. Bomen van meer dan 80 jaar worden zo verminkt door zogenaamde kenners..en de sprietjes die dan geproduceerd worden om het afschuwelijke gemis te compenseren zien er uit als een punk kapsel..en de majesteit is voor goed naar de ehm knoppen geholpen.We hebben ze eronder, alles onder controle ..>

En zo beknotten wij het leven, nemen het de vrijheid af..dat doen we met alles, inclusief onszelf.

Waartoe zijn wij op Aarde? om ons te beknotten? zeker niet..Woekeren met je talenten! Onze taak is het evolutie proces voort te doen gaan, niks bekotten! Leven zul je! Je licht dient onder die Korenmaat vandaan gehaald te worden. voor de draad met je handel!

Leef! maak buitelingen, val op je snuit en huil er om, leer! ontwikkel zoveel wijsheid uit je domheid als je kan verstouwen! En liefde..en gulheid! Schijn je licht waar je kan en doe dat vrijelijk..Wees geen Scrooge!

Daartoe ben jij op aarde....Om te geven en te dienen aan dat Licht, die gulheid..niet om te sparen en in grauwe zuinigheid om te komen.

Daarom..met Tiny Tim, een Merry Christmas!

Midwinter overpeinzing..2019

We naderen het einde van 2019, een jaar waarin communiceren er meer toe deed dan werken/handelen. Maar dat gaat nu snel veranderen.

Het wordt tijd om dat wat we hebben geinitieerd ook te gaan realiseren. En ik merk dat mensen de neiging hebben om vast te gaan liggen voor er nog maar een schep in de klei is gestoken.

Dat is geen goede werkhouding:-)

Er nu nog steeds vanuitgaan dat wij hulpeloze wezens zijn, overgeleverd aan die idioten die toch wel doen wat ze willen kan een overlevende houding zijn echter, de buidelrat maakt bijvoorbeeld gebruik van een dergelijke truuk; het "doodliggen" in de hoop dat de rover/moordenaar voorbij zal trekken.

Maar het is voor ons als mensheid tijd om te leren kiezen of we van mening zijn dat wij als soort in staat zijn om samen te werken en zelfstandigheid te tonen. Als je niet wilt dat je onder de voet wordt gelopen is dat een goede realisatie.

Zelfstandigheid kun je leren van de bomen.

Wortelend diep in de donkere aarde, geeft de kans om hoog te groeien en met je kruin de zon te ontvangen.

De zon die we soms compleet vergeten zijn..

Met Midwinter vieren we de terugkeer van de Zon in ons manifeste bestaan..Het momentum van het Solstice de zonnestilstand is een van de meest waardevolle in het Jaarwiel. Geborgen in de tijd die dat momentum omringd als de periferie nodig om de energie te laten zetten..

Die tijd noemen we ook we de 12 heilige nachten..

Misschien kunnen we de eenvoud van dit moment weer incorporeren in onze manier van leven..Het weglaten van alle media en geklets overal..ruilen voor een meer innerlijk en stil proces wat kansen herbergt, als we er maar de energie/aandacht aan schenken zouden..

Wat heb je als mens nu eigenlijk echt nodig? wat is je bouwmateriaal, wat is het bouwwerk? De meeste werkzaamheden dienen het geld en de macht tegenwoordig, niet het welzijn en de liefde...En als het dat wel beoogd zie je toch dezelfde machinaties optreden die in de andere sectoren gelden. Conformeren en doen wat de grotere macht wil. Overleven kan alleen als je de slavernij accepteerd.

Maar of dat ook echt zo is, daar komen mensen niet of liever niet aantoe..de voorbeelden van daklozen die drinkend hun leven verkwisten, mensen die ziek en uit het werk raken.. Het is een afschrik middel..zo willen wij niet zijn!

De cavia poortjes wezen de weg, daar gingen we doorheen, dus moet het maar zo..geen weg terug

Fatalisme is deels de grondslag en een totaal gebrek aan vertrouwen in de eigen inventiviteit, maakt dat het is alsof er geen keuze is..

Als anderen moed tonen dat zijn dat die soort mensen waar je toch nooit op zult (wilt) lijken...

Alles aannames en niet nodig..Waar put een mens die niet langer een slaaf wil zijn, zijn/haar kracht dan uit?

Volgens mij is het van groot belang dat je je willens en wetens uit de ketenen van je eigen perceptie bevrijdt..Niet meteen voor het oog, maar van binnen..Je boycot dan niet langer je leven..

Als je innerlijk je frequenties hebt weten op te hogen en besloten hebt dat je het anders wilt..komen de kansen vanzelf op je pad. Dan onstaat er iets nieuws omdat dat resoneert met jouw energieveld.

Als je dat niet doet, krijg je steeds veel van het zelfde, bevestig je zo je eigen negatieve houding.

Geloven dat het zogenaamde onmogelijke werkelijkheid kan worden, is niet eens nodig..Geloven is geen grondhouding voor verandering..Geloven doen de angstigen. Hier moet je het weten, zei mijn vader vroeger.

Geen knielen in aanbidding nodig, geen gevoel van diep ontzag voor iets wat buiten je is, je was het allemaal immers zelf..

Zeg niet te veel..verzamel je kracht en energie..en straal als de liefdesscheppingskracht ZELF.

Geef zonder te ontvangen omdat in het geven het ontvangen al aanwezig was.

Zit jezelf niet te veel op de kop, en loop tegelijk niet weg voor de erkenning van somige zwaktes in je karakterstructuur..Gebruik humor en dans eens een rondje:-)

Ik wens je een innige Midwintertijd..

Blessings

Nadelen van de "beschermingscultuur".. 29-10-2019

De gevolgen van leven voor leed te willen beschermen heeft een scheefgroei in de wereld laten ontstaan, en de kansen om te leren van leed zijn vervangen door een geloof in eeuwig slachtofferschap.

De weg naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen, zegt het spreekwoord..en het is waar. We hebben in de leerprocessen in willen grijpen omdat we zo bang zijn voor het hebben van ervaringen die we niet fijn vinden, dat we ons leven dat van onze kinderen en zelfs dat van de dieren(we ontnemen bv de huisdieren hun voortplantingsplezier, spuiten ze jaarlijks vol met vaccinaties) hebben afgestompt. Ziek zijn is verboden en vallen en opstaan is niet langer een optie.. Dit is goed bedoeld, maar van een egoisme wat geen weerga kent...

De moeder van Parcival/Peredur doet dat ook met haar zoon. Ze leven samen in een woud, en de vader van Parcival is omgekomen gedurende een strijd.. De moeder wil dan haar zoon beschermen en behouden voor zichzelf..Hij is in haar ogen het laatste wat ze heeft.

Maar Parcival wordt toch door het lot gevonden, en zo hoort het ook. Als hij op een dag in het bos loopt ziet hij een paar ridders van Arthurs hof voorbij komen op hun schitterende paarden en in hun prachtige kleding...hij denkt dat het minstens goden moeten zijn..

Als hij leert dat het ridders zijn, wil hij bij hen horen. Zijn moeder weet dat ze nu niet meer kan ingrijpen. En ze maakt voor hem een stel kledij wat hem belachelijk zal maken bij het Hof van Arthur en tevens krijgt hij een te dikke pony mee.

Les in hoe je je hoort te gedragen krijgt hij van een oom. En ondanks alles lukt het hem zich aan te sluiten..! Het duurt alleen wel wat langer voor hij zn missie (de Graal te vinden) volbrengt omdat hij eerst moet leren hoe zichzelf te zijn, en hoe de Liefde te ervaren..

Dit is hoe het Lot toch bezit van ons neemt wat je ook doet. Je hebt een vrije wil, maar er is ook een pad te gaan. En als een situatie niet helder is voor je, moet je er mee aan de gang.

Vanaf 31 oktober loopt mercurius retrograde..goede periode om eens in je zelf te kijken en je de vragen te stellen..Waartoe doent de Graal? Wat mankeert de visserkoning Amfortas ?

En wat is strijd? Zolang je die buiten jezelf zoekt, zul je hem vinden, maar nooit winnen, eeuwige oorlogen zijn het gevolg...

Een heel goede inkeertijd gewenst:-)

Morgen, 27-10-2019  is het nieuwe maan in Schorpioen. Een sterk momentum naar 31 oktober..

Er is veel gebeurd de laatste week, maar het meeste werk moet innerlijk zijn in deze tijd van het jaar. En zeker nu.

Het komt neer op een kern kwestie, of Quest. Hoe een Schorpioen zich kan verheffen tot een Adelaar. Want dat is het tweede beeld van dat beestje. En dit gaat IEDEREEN persoonlijk aan. Je kan het niet overlaten aan een ander.

Kom derhalve onder die steen vandaan, en wordt een gevleugelde..Een Groot Gevleugelde..

Als je bereid bent om het spel te overzien wat nu wordt uitgespeeld, kun je het sturen en beheersen. Niet vanuit machtsbehoeften, maar omdat het geen vat meer op je heeft.

Als je beseft dat jij een Soeverein mens bent , is elke vorm van slavernij voorbij.

Alles wat tot nu toe het het spel heeft beheerst waren de componenten angst en manipulatie. De dualiteit van deze samenwerking heeft ons gebracht waar we nu zijn. En zij die aan de manipulatieve touwtjes trekken, alswel zij die zich laten sturen, zijn deel van die creatie.

Daders en slachtoffers leven beide in de zelfde sfeer. Kennen niet voldoende de werking van het hart

Maar als het slachtoffer uit het spel stapt is het voor de dader ook over. Want het is een illusie het is niet waar maar alleen als jij het beeindigd zal het stoppen.

Het is er omdat het instand gehouden wordt door daders EN slachtoffers! Je kan opstaan en vinger wijzen en boos zijn, maar dit is de waarheid van de situatie.

Alleen als jij doorbreekt waar je in verstrikt zit en waar je je fiat aan gaf om wat voor gemakkelijke redenenen ook, kun je dit spel stoppen.

Soeverein zijn, betekent je eigen verantwoordelijkheid nemen en kennen..en erkennen. Begrijpen waarom je hier bent, en waarom je in deze situatie zit en dat jij de enige bent die deze kan veranderen. Niet meteen door met een spandoek in de straat te lopen, al kan dat wel eens iets heel goeds teweeg brengen, maar vooral door op te staan uit je grafkist, je kroon en mantel te vinden en je werk te doen.

Het zeggen van NEE tegen alle eerdere gewoonten en vanzelfsprekendheden, en de gehoorzaamheid aan de macht van de ander, kan de ander eerst verwarren..die zal denken dat hem een buitengewoon nare vlieg om het hoofd zoemt, maar blijf nee zeggen, weiger elke vorm van medewerking zonder een conflict aan te gaan, en ga gewoon door met het hervormen van deze catastrofale misvorming van onze wereldstructuur. Laat zien welke dwaling we ons in hebben begeven. Leef het!

5G is een cruciaal drempel effect van deze lang gaande zijnde dwaling.. En het moet stoppen! NU!!

Het is de dood in een snelverpakking..maar die dood was al bezig in 4G en 3G en vooral in onze mindset..Wij zijn niet bedoeld als robots te leven. Het is niet goed daarom je te laten gebruiken door een machinale collectieve werkwijze die ons heeft overgenomen, en die we kennen als AI ..We zijn geen mieren, of termieten.

Ik zei het eerder allemaal al. Sta op en wandel!:-) of liever: get your ass from that comfortable chair and use your wings! pak je kans en wek de Sleeping King in je.

Het terugnemen van je macht, je Soevereiniteit.. 21 -10- 2019

Weest een Graalridder als hier besproken in Cafe Weltschmertz :-) ! https://youtu.be/bxzXgjB0wng

Dit is waar we overal mensen over horen praten, en waar veel groepjes zich ook mee bezig houden. En dan laten ze eerst zien bij wie de macht is komen te liggen, en als het goed is ook hoe dat is ontstaan.

Summary; een proces van domestisering is al gaande van voor de Romeinse tijd. Het begin van de agri-culture heeft met zich mee gebracht dat je niet langer nomadische volkeren had maar gevestigde en die hadden voedsel nodig, dus kreeg je land en akkerbouw op een schaal zoals de Egyptenaren dat hadden. Dit had ook te maken met het niet meer veilig zijn van mensen voor de invallen van anderen. Het roven van land , vrouwen en kinderen.

Het wegtrekken van mensen naar ¨stedelijke¨  gebieden, op basis van agressie en angst, schakelde de instinctieve manier van leven en trekken meer en meer uit. Het vertrouwen op de Natuur als voedster, maakte plaats voor een meer machinalere vorm van werken met de natuur, en dat werd aangedreven door het patriarchalere denken, nu de macht dan ook meer bij de mannen terecht kwam, door de bescherming die nodig was van de vrouwen en de kinderen door de vele oorlogen.

Dit systeem werd natuurlijk meer en meer machtig en we zijn in onze tijd bijna helemaal op deze manier van denken ontwikkelen en werken gaan vertrouwen. Waardoor de relatie met de natuur in ons en buiten ons, een novelty is geworden, een dingetje als een vakantie op Schiermonnikoog, en dan geniet je van het fietstochtje over het eiland en je wandeling over het strand. Dat is dan je rondje natuur.

Heb je nog contact met de seizoenen? Weet je wat de maanstanden zijn, vandaag? Enig idee over hoe je groenten verbouwd in verbinding met die maanstanden en de seizoenen? Kijk je naar de sterren? en handel je op advies van anderen of van je eigen intuitieve Zelf? Ben je nog creatief, of doe je alles zoals anderen het doen, leg je je tuin aan op basis van wat mode is( romeinse stijl, met grijze stenen en rechthoeken,en wat groenblijvende coniferen, wat dan "design" heet )?

Mensen zijn zich er nog onvoldoende van bewust, denk ik, hoe zeer we zijn gaan lijken op de dieren in de boerenindustrie.. Niet langer instaat om zich te redden mochten ze in het wild, wat er niet meer is, worden losgelaten. Het leven is georganiseerd en de "organisatie" regelt hoe het er bij komt te staan. En als jij het anders wilt, kun je nergens terecht.

Organiseren is iets anders dan scheppen..Organiseren gebeurd vanuit het repetitie brein, linker hersenhelft. Het nadoen van een truukje is dat. copieer gedrag. En dat is wat de organisatie graag ziet. Dat geeft weinig gedoe, en weinig vragen. Een baan bij de "organisatie" is zo ongeveer het hoogste doel te halen.

We worden er niet in gestimuleerd om zelf na te denken , en dat begint al op school. Natuurlijk is het aardig als kinderen nog zoiets doen, maar dat moet binnen de perken blijven. Werkbaar, in te voegen. we kunnen niet hebben dat iedereen maar zn eigen gang gaat. Zo wordt je ook een en ander aangeleerd, wat handig is om te geloven of het nou waar is of niet. Als we het samen geloven is dat goed en geeft dat regel en orde aan de Organisatie. Dit patroon wordt voortgezet thuis, de media en tv doen de rest van de programmatie.

Vanaf je geboorte krijg je een registratie nummer, zodat je belastingplichtig kunt worden. En dan mag je laten zien hoe nuttig je bent voor "de organisatie" van je maatschappij. En daarin hebben we dan een hierarchie. De hoogvliegers in dit schema krijgen veel geld, en de minder geschikte leden, enfin. Mensen moeten allemaal mee doen want we hebben niet veel op met nutteloze opeters, dus die moeten gemanaged.

Een werkslaaf moet je zijn. En om je nou een beetje tevreden, maar net te veel, te houden, krijg je vakantie van de organisatie. Varkens krijgen soms een speeltje in hun krappe kale ruimte..Dat vlees krijgt in de winkel een extra ster..

Wat is vrijheid..en waar zou het toe mogen leiden? Als je weer op je intuitie zou gaan vertrouwen, krijg je weer toegang tot je vrijheid..Dan kan je Zelf weer worden ervaren, en heb je het niet nodig dat de Organisatie alles voor je bedenkt. Dan realiseer je je echter ook hoe je bent gefopt..Dat vind je niet leuk, en je zult dan nog veel meer gaan inzien.. Daarom ben je vanaf dan, een potentiele een bedreiging voor "de Organisatie" omdat je niet perse meer mee wilt in het systeem.

Het is nu zo dat je wel een baan moet zoeken om je verpichte huis te betalen, of het huur is of koop..Je moet werken in het systeem om te voldoen aan de financiele plichten die je bent aangegaan vanaf je geboorte. Daar kom je niet vanaf. En de keuzes worden je gepresenteerd vanaf een jaar of 9 als de poortjes waar de cavias in moeten gaan lopen in een wedstrijdje cavia racen. Daar is je toekomst te zien..misschien 6 of minder poortjes..

Het leven is daarom wrang, en hierdoor zijn mensen gevormd. Jaloezie, afgunst nijd en onvervulde gevoelens en onbewuste frustratie maken dat wij elkaar niet goed weten te verdragen. En dat laten ze dan weer zien in TV programmaś waar de buren altijd nog erger zijn dan jij..Dat gedrag zie je ook bv in varkens stallen..je vind uiteindelijk jezelf niet eens meer leuk. En depressies loeren ..Dat zie je bij varkens die in kraamkrooien moeten moederen ..ellende en verdriet..Het leven kan nooit meer goed zijn.

Zet zo'n varken dan bij Familie Bofkont en het leeft op. Een gezonde omgeving, wat aandacht en liefde, een zonnetje op je bast..spelen in de modder..:-) Leven zoals een varken hoort te leven..Wilde Zwijnen zijn dichter bij zichzelf, maar het is een begin.

Wij zijn gefopt in een systeem, gebruikt en misbruikt..Getemd en gedomesticeerd en afhankelijk gemaakt van een systeem en een "boer".

En we zijn onze vrijheid kwijt geraakt. Het is tijd dat we dit terugzetten, resetten ..Onze vrijheid weer gaan zoeken..en vinden ..en het begint bij deze realisatie..zodat je snapt wat er is gebeurd en gaat exploreren wat je kan doen om jezelf weer te vinden. Vertrouwen op de natuur, die het weefsel is van het UNIVERSUM, die gratis en voor niets jouw deel is, en als je eenmaal weet hoe, overvloedig kan leveren wat je nodig hebt..Maar de realisatie komt eerst. Geluk willen ontwikkelen vraagt om een dergelijke inzet en het ontwikkelen van je eigen vermogens tot denken inzien weten en begrijpen. Onafhankelijkheid is een start..Zet een stap terug uit je huidige bestaan, en neem waar..kijk..denk.......wees stil...en ......luister...En dan is het wat mij betreft heel goed om dankbaar te zijn dat je al zover kwam.

Dat nu kan het waarnemen van de Graal zijn.. Na een dappere zoektocht...Een stap om de woestenij te transformeren , die het leven werd door te doen als Peredur of Parcival, die geleerd hadden zich zus en zo te gedragen en daardoor de Graalburcht uit werd gegooid..Tot ze leerden wat ze hadden moeten doen, gewoon vragen waar Amfortas ( de koning van de Graalburcht ) aan leed, en vragen waar de Graal toe diende.. Belangstelling tonen, aandacht geven..interesse.. Empatie!

18-10-2019  Momenteel is het wellicht van belang dat je even stopt met het trouw en gemotiveerd aanhangen van je "oude school" idealen en eerst eens gaat kijken wie zich bediend van jouw zo innig gevoelde wensen.

Ik was bijvoorbeeld altijd links georienteerd, dat was van huis uit en ook uit mijn hart. Maar deze energie wordt momenteel gebruikt om de agenda zo aan te sturen dat wij met die idealistische wensen en gevoelens de regelgeving steunen die zal willen zorgen dat we niks meer te zeggen hebben over ons land ons geld onze bezittingen. Door alles om te willen zetten in regels, doen we niet mee aan het werkelijk harts gewenste goed, de vrijheid om te mogen en kunnen kiezen wordt opgegeven voor de regelgeving van bovenaf.

Maakt het wat uit of een Dictatuur Rechts gekleurd of Links gekleurd is? Het blijft in beide gevallen een Dictatuur en geen vrije wils kwestie.

Regels moeten sturing geven aan excess situaties in de samenleving, maar het is niet de bedoeling dat ALLES in regels wordt verpakt.

De Globalistische (Deathcult) Elite spint handig garen bij onze emotionele gevoels drijfveren. Zorgen om een klimaat worden soms willens en wetens soms door domme egoistische motieven (bv. wetenschappers die graag succes willen en veel geld verdienen) gevoed om ons verder aan te sturen naar de wens van hen om die dictatuur toch vooral in het zadel te houden en uit te breiden.

Dat is waarom Billionairs geld doneren aan "goede" doelen als de Klimaatstakingen, en andere oproeren voeden voor socialere hervormingen. Voor hen is dat een opstap naar een Globale macht, via de VN. Hoe meer sociale onrust hoe beter de kansen.

Heeft niets meer te maken met ónze echte motieven. Wij hebben ook geen onafhankelijke regering meer. Al sinds wij de Euro hebben is de overheveling van de macht in gang gebracht op een grotere schaal. En mensen die dit niet willen zien zijn vooral Links georienteerd, of hopen op een hogere positie in de EU.

Blind voor de gevolgen van wat jij "goed" acht steun je zo de dictatuur die Marxistisch kan worden genoemd. Dit was ook hoe Joseph Stalin aan de macht kwam en het volk trapte er in. Hij zei gewoon dat ze er toch voor hadden gekozen om alles te delen en voor elkaar te staan , wat gewoon geklets was, maar de socialistische mindset ging ervoor en had geen alternatief omdat de mensen zichzelf niet kennen.

De werkelijkheid was en is, dat men blind wilde blijven voor het concept Vrijheid . Leven en laten leven en stoppen met het opleggen van je regels aan anderen. Jij vind dat mensen zus en zo horen te leven en wilt dat in regels om gezet zien? welnu..Dan krijg je die Dictatuur.

Links is in zichzelf een Dictatuur, net als Rechts. Als deze twee niet samen dansen, is een Dictatuur het resultaat.

Momenteel is het daarom heel belangrijk dat je snapt hoe je dat zelf doet, en dat je jezelf corrigeert. Als je dat kan, beweeg je weer.

Laat jezelf vrij..en begrijp dat je twee kanten hebt om een balans tussen te scheppen, een dansje mee te maken. Dat en DAT alleen is je vrijheid. Bijsturen doe je zelf, en als je dat niet kan zal een situatie in je leven, die een projectie is van wat je liet ontstaan in jezelf, je helpen.

Dat vat je niet in regels. Dat is het Leven zelf.

Het is een spel..nu mag je kiezen of je een pion bent of de speler.

Ik ben; een taboe... 3-10-2029

De ontwikkeling van high tech Social media heeft ons tot de rand van een punt gebracht waar we ons ZIJN loshebben gelaten en hebben verruild voor "dinges" "ruis" ; ogenschijnlijk levensbelangrijke kwesties, die nooit stoppen je aandacht te vragen, of een zuigende demand van een vriendenkring die eigenlijk niet echt bestaat.

Intussen zijn al je gegevens en info big business geworden, en er wordt vorstelijk handel mee gedreven, waar jij nooit een penny van zult zien. Het wordt in de AI mind gevoerd als ware dat de Creatorzelf.

Dat je je ervaringen opdoet om het Zelf te voeden is een ander iets dan dat je de AI-cloud voedt. Maar het werkt net zo, met dat verschil dat AI iets technologisch is en via technologie loopt en extreem veel geld en macht oplevert voor de eigenaar.

En dat terwijl de Universele Creator uit liefde en louter dat bestaat. Kiezen lijkt gemakkelijk, maar veel mensen kiezen toch voor de valse god.

Dat komt omdat ze liefde niet verstaan. Ze speken de taal van geld ego en materiele zekerheden heel goed, dat is een terrein waar ze thuis zijn. En liefde wordt gezien als verliefdheid en sex.

De mensen die echter in de liefde zijn ingewijd weten heel goed waar het overgaat en kunnen daarom hun hoofdgebied, hun kroon en soevereiniteit wel afstemmen op de Creator. Voor hen is al het gedoe niet nodig waar de wereld momenteel bijna in lijkt te verzuipen.

Soms voel ik me een visser in een bootje op een oceaan en kijk ik uit naar wat er te vangen is.. En dat valt tegen. Er drijft vanalles in die zee, een overschot van deze werelds welvaart en een afspiegeling daarvan. troep troep troep..Je vraagt of dat wat minder kan, maar je stem wordt weg in het zware ketel gedreun van alle geluiden van alles mensen bij elkaar, die opstijgen uit het water..een orkest van zombies wat ketelmuziek speelt...

Dus je verlaat het water en kiest een andere bestaans vorm. Een pionier in een stille verlaten wereld..verlaten de natuur, de bomen de bloemen..het fijne weefsel waar alles uit bestaat, ijl geworden en flets door een gebrek aan energie en zorg..

Die Liefdeloze woestenij, waar je Parcival kunt tegenkomen..met een plastic beker en glazige ogen omdat hij is gaan geloven dat hij de Graal gevonden heeft..

Mijn huisje licht savonds op in het maanlicht als een kolenbranders hut in het bos....een geurende rook verlaat de schoorsteen en een vuur brandt in de kachel..

Er is genoeg voor iedereen ..de Graal van het hart gaat rond....laten we haar overvloedig delen..Haar creativiteit, haar welvaart is een andere; een echte...

Autumn Blessings,

Helena

Hou je staande...8 september 2019

met het oog op de tijd en de ontwikkelingen rond 5G is het van belang dat we ons durven te realiseren wat nu eigenlijk het doel is achter de uitrol van 5G en de koppeling AI en Transhumanisme. Mijn visie is dat , mede omdat Uranus in Stier loopt, net als toen WO2 aanving, wij componenten zullen tegenkomen die we nooit hadden kunnen vermoeden ware het niet dat we lering kunnen trekken uit de voorgaande ontmoeting van Uranus met dit teken. Hitlers ubermensch gedachte en schepping van toen is nu terug te vinden, in de wens om een synthetisch ras te scheppen, de Transhuman die ons zal gaan vervangen. Wij worden niet langer als nuttig ervaren door hen die eens onze aarde koloniseerden en ons schiepen doormiddel van een genetisch programma, wellicht het eugenics van destijds. Het is een lastig thema maar het moet onderogen worden gezien, wil je het stoppen. Wij moeten ons realiseren dat het ergste scenario waarheid kan worden. Net als met de plannen van Hitler en zijn genocide van alles wat inferieur werd gehouden. 5G is deel van het depopulatie programma. het verandert met Wifi onze mogelijkheid tot voortplanting en ons DNA.

Loslaten  24 augustus 2019

Nu steeds duidelijker wordt hoe het spel wordt gespeeld is het ook nuttig om te kijken welke rol jij wilt spelen. Of welke rol je van nature hebt, want ook dat is een dingetje.  Je kan soms allang een rol hebben zonder dat te weten. Maar om daar achter te komen is het van belang dat je leert loslaten. Aannames en concepten die we hebben aangeleerd, zijn niet noodzakelijk waar en vaak misleidend. Ze zijn bedoeld om ons in een zekere sfeer te houden, Gedachtegangen , woorden en alles wat niet "uit ons Zelf is omhoog gekomen", heeft vaak dat doel. Bruikbare mensen scheppen, die middels de indoctrinatie, eenvoudig aan het werk te zetten zijn. Werkvolk, of zelfs werkslaven. Hive minds. Als je dit niet langer wilt zijn, moet je de ruimte in, en dit begrijpen, alles wat geschapen wordt is een houvast, tot het je niet langer dient. Elke vorm is een kruk om mee te lopen zolang je dat niet zelfstandig kan. de Slang is de metafoor voor die zelfstandigheid. Een slang staat zonder hulpmiddelen, op zn eigen energie. Die energie is vurig, opgewonden. seksueel ook..maar NIET  voor dat doel...Dat is de clou..het heet  Kundalini.

Kundalini breekt door alles heen, maar alleen als je besluit zonder hulpmiddelen te gaan Zijn. 

Het is Schepper energie. Maar zonder de connectie met het hart en het  kruinchakra en de alignment met het Galactisch centrum, is er weinig reden om die energie te ervaren, en zo raakt deze debased. Dan is het Duivelse energie. Satanisch. inverted.  Eenmaal in connectie met "Creator" is deze energie een weg naar de totstandkoming van die verbinding op termijn, langdurig. En dan is het Scheppen mogelijk zoals het bedoeld is. Ben je nooit meer een slaaf van een ander, maar werk je voor God.   Werk je aan een Hemel.  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/de-hel-achter-de-facade-van-facebook~b884f37c5/

Reptilians  23-7-2019
In het tijdperk voor de komst van de Reptilians "who from heaven to earth came", bestond er geen werkplicht, geen enslavement geen systeem , geen machinaal bewustzijn, en geen besef van kwaad. Maar de overname door deze ogenschijnlijk oppermachtige lieden heeft de beschaving ahum binnen gelaten. Ze werden als Goden vereerd, en dat is in oude artefacten en beeldjes oeverloos terug te vinden. Beschaving in de vorm van rangen en standen, hierarchische structuren, en slavernij. Het bracht wel iets, net als nu. Technologische ontwikkelingen, en kennis van genetica, landbouw en cultivatie. En omdat wij zo wars van inzicht waren in iets als Goed en Kwaad, ofwel polaire dualiteit, vielen we als blokken voor hun proposieties, net als nu vaak het geval is. Spiegeltjes en kraaltjes. En wij mochten daarna het zware werk op gaan knappen, na men wat rommelde met ons dna. Zo zijn we geschikt gemaakt om hun werk uit te voeren. Zoals nu ook weer gebeurd. Intelligent zijn ze, maar mind zonder hart. En dat lijkt iets waar velen naar hongeren in onze wereld. Die groep verbindt zich gemakkelijk met hun themas. Anderen hebben het door en trachtten bewustzijn op basis van hart en intuitie te ontwikkelen. Iets waar dan door de reptilians uiteindelijk niet meer tegenop gewerkt kan worden. Waarom niet? omdat dat uitstijgt boven alle drama van mind zonder hart, en het geknoei aan de schepping en technologische suprematie. Controle willen hebben , is Mind..en dat heeft geen effect als je daar niet langer voor leeft en beeft. Reptilians horen niet bij de hogere sferen, niet bij het 5D bewustzijn. Dat het op aarde aanwezigheid heeft verkregen is gekomen door de verleidelijkheid van Macht. Die mensen doen dat werk..van spion tot oorlogstrategie, tot infiltratie en mindcontrol. En alle technologie die hen uitkomt wordt ons in een zekere vorm die ons er in doet stinken, als candy verkocht, om ons te verleiden en dan te beheren/heersen. Ze zijn niet allemaal kwaadwillend, maar wel uit op dezelfde vormen van leven, en dat is meestal schadelijk voor de natuur, en maakt werkers van mensen die vrij hadden kunnen zijn. Slaven waar wij Gevleugelden zouden kunnen zijn.

ANGST...21 juni 2019
Vroeger stuurde je gewoon een brief, of ging je naar een loket, nu moet je inloggen in een mensenloze wereld met extra inlog beveiliging en sms codes, terwijl je weet dat dat niks uitmaakt, en alleen maar moet om de aansprakelijkheids vrees van instanties en overheid tevreden te stellen. De angst om aangesproken te worden heeft ons daar gebracht waar niemand nog echt met elkaar durft te praten, in contact te zijn, er samen uit te komen..Het is Godgeklaagd dat mensen zich lenen voor een dergelijke mentaliteit, wegkijken ....Dus ik dien een klacht in bij het UWV, Omdat ik daar sta voor een feit..meedoen of stikken...om daarna de Ombudsman erbij te kunnen halen. Maar de kern is dat iemand deze spell eens moet doorbreken..moet zeggen, fuck it! Dit is te gek voor woorden..We zijn als mieren geworden..Werkslaven zonder ziel..Mensen in beehive contruct geperst, machinaal zonder gevoel uitvoeren wat een groter denken aangeeft, geen vragens stellend , uitvoeren zonder kritiek. Doden , ausradieren, befehl ist befehl..Is dat de wereld die we preferen? is dat de wereld die we toestaan door te zwijgen en in te stemmen? door weg te kijken ook het over de rand gaat..of als er doden worden geeist? Welke angst dicteert ons zo te gaan handelen? Rijp voor A.I.?

Midzomer gaat over de waanzin, Shakespeare gaf het al aan, de waanzin in Midsummer nights dream ..chaos out of order..Maar daarna ..als het hoogtepunt is bereikt..is er inkeer..vruchtgroei..rijping..dan is de scheppings waanzin ten einde..dan is er besef en verantwoordelijkheid..dan is er een kans op wijsheid uit dankbaarheid, op begrijpen en inzien..Dat is waar Midzomer de inluiding voor moet zijn..De moederlijke koestering van het geschapene, het omhullen van wat gecreeerd is met liefde en zorg..tot het sterk genoeg is om op eigen benen te staan..er is niks anders in de aardse orde..dit is je metrum , je werkelijke stance..Het gegeven wat je kreeg toen je hier kwam..en de mieren en termieten dienen de velen tot voeding..miereneters en beren..Termietenheuvels laten zien hoe de machinaties werken..Mensen zijn echter geen mieren of termieten...toch?

https://youtu.be/_4Vt0UGwmgQ  Koyaanisqatsie  Philip Glass

6-juni-2019

Keuzes   

We zijn mijns inziens aangekomen bij een momentum in de tijd, een punt waarop we moeten kiezen tussen twee dingen, al is een zaak nooit zwart wit, en zijn er vele nuances op dit thema.

Jaren zijn we alleen maar bezig geweest een weg te gaan en mee te bewegen in een richting, zonder precies of bewust te sturen waarheen, en het leek allemaal nog wel te gaan en dus gingen we aan het handje van de plannenmakers achter de schermen.

Maar 5G is de absolute grens, die we bij 3-4G eigenlijk al hadden kunnen zien aankomen, maar kennelijk deden we dat niet.

Blijven geloven dat het wel goed zou gaan, hielden we ons vast aan ons mobiele toestelletje als een kind aan de hand van de moeder hangt.

Lachend om de verslavingsverschijnselen. Volwassen mensen die in speeltuintjes de kinderen vergeten als de ringtoon roept. We kennen de scenario.

Maar nu onze toekomst min of meer is uitgedokterd en gepland, klaar ligt als een snelweg naar de ruimte, is er dat moment dat we moeten kiezen. Laten we de aarde voor wat ze is, en gaan we leven in de fantasie van hen die Siliconvalley groot hebben weten te maken omdat wij zo verslaafd zijn geraakt? Gaan we op in The Internet of Things, bestuurd door Artificial intelligence, en worden we geacht een kunstmatig en robotic mind te aanvaarden als Meester? Militairen aan de knoppen samen met hen die het speeltje hebben bedacht?? Een verslaving en afhankelijkheid gecreeerd om biljarden dollars mee te verdienen?

De Aarde kent een systeem wat niet aanhaakt op deze technologie, het zal haar vernietigen. Wij zijn mensen, horen in dat Aardse natuur systeem, zouden daar prima mee kunnen samenwerken. Maar dat is een keuze.

Als we dat niet kiezen, zal de Aarde zoals ze is, onze moeder die ons echt voedt, vernietigd worden. We zijn al mooi opweg door de vele keuzes doe we eerder maakten. Ook geen briliante keuzes dus.

Technologie kun je ook inzetten om te helpen bij het opruimen van de rotzooi die het is geworden hier gedurende de laatste 60 jaar.

Je zou er veel goeds mee kunnen doen. Maar wat we nu hebben is niet een dergelijke keuze, niet langer gebaseerd op het ondersteunen bij processen die de Aarde en ons ten goede zouden komen, en hadden kunnen helpen, maar gebaseerd op luie mensen met megalomane ideeen over zichzelf, op holgeslagen waanzin, en machts/geld/wellustige psychopaten.

Wat een ieder kan doen is zich dit willen realiseren, als een keuze, een beslissing, en dan dealen met de verslavende drang en dwang van je mobiele apparatuur.

Aandacht maakt alles, het laat dingen groeien en bloeien, ook de dingen die we niet wensen. Als we in gaan zien dat het angst is wat elke keer de drijfveer is om toch maar weer aan de lege tiet te gaan hangen; je Mobiele telefoon je smartfoon je Wifi is, Apps en digitale spinnenwebben, kun je mogelijk de moed opbrengen om daar los van te komen. Zodat je weer op jeZelf mag vertrouwen, op je intuitie, je aanvoelende vermogen, je hart, en de verbinding die de enige échte is, terug vinden. Die met Spirit/God Hoger Zelf, of hoe je het zou willen benoemen.

The Creator of the Universe. En het wonder weer mag aanschouwen van wat het is om in LEVEN te zijn.

Stem je weer af op het Galactisch centrum, en leer (weer) mediteren. En vraag of je het ware Licht mag onderscheiden van het valse en de kracht mag vinden om op te staan in de storm, om Nee te zeggen tegen de destructieve macht van een Fake Mind,dat van hen die onze grootste uitdagers zijn! Zodat je je macht terug neemt, en het hele spectakel in shambles kunt laten vallen.

Met Litha is het moment daar om je keuze te bekrachtigen. 21 juni, de langste dag, het moment om te besluiten dat je je wilt herverbinden met de aarde. Met jeZelf.

We zijn er nog niet, maar het is in beweging!, en als we blijven weigeren, en zeggen dat het fout is wat er nu gaande is, zal dit vroeg of laat terug te zien zijn in het uiterlijk van je wereld. Zo werken die dingen.

Ga naar buiten, knuffel een boom, praat met de planten en dieren, ze hebben je gemist.

En stuur mee in de richting van heling liefde en herstel. Doe je mond open, je bent belangrijk! Heb de moed! Teken petities, spreek je uit in discussies, stuur eventueel brieven naar gemeente en instanties, en hou je gedachten goed gefocussed. Technologie, prima, maar alleen als ondersteuning. Punt!

Blessed Be!

Straal Zelf..informatief en meer.. 5G  een Wapen  1-6-2019

https://emfmadness.wordpress.com/2019/05/25/25-may-2019-2007/

Onderweg.............En hoe je mededogen nodig hebt om je de weg te wijzen.. 10-5-2019

Hoeveel mensen zijn de weg niet kwijt tegenwoordig, compleet opgegaan in de bewegwijzering die daar geplaatst is door lieden die van de zaak geen enkele notie verstand hebben..mensen die zeilen op elke wind die hen uitkomt..of gewoon orders uitvoeren voor de centjes.

De media worden bewoond door mensen met behoefte aan aandacht. Mensen die niet heel zijn..en dat is weer een gemakkelijke ingang voor hen met behoeften aan macht en invloed, omdat ze te bespelen zijn.

Maar geloof me, elk van hen is eigenlijk opzoek naar die ware liefde..naar heelheid, eenvoud en wortels..naar een gevoel wat je kon hebben toen je klein was, voor het werd verpest door een gebeurtenis of meer.

Sommigen zijn notoir anderen opgezet ..maar je komt er niet zonder mededogen..omdat de mensheid is misleid. Door zichzelf in de eerste plaats, niet opzoek gegaan naar inzicht en zelf kennis, verdwaald..Door anderen die gebruikmaken van de verwarring van het moment.

Kleinduimpje snapte dat ook dus na de eerste poging met de broodkruimels, leerde hij denken.

Dat was de eerste stap. en dat is de noodzakelijke stap , want zonder die stap blijf je dromen en denken dat er wel iemand zal komen die je redt.

Dat is een denkfout..je moet in actie komen...en leren van je fouten.

Terug stappen in een zelfreflectieve staat..met je zelf leren te communiceren..vertrouwen opbouwen op je eigen kunnen en oordeel..kracht opbouwen..los durven staan van de rest..Alleen zijn zonder bang te zijn voor je ruimte..En dan ontdekken wat echt is.

Daar zitten we allemaal midden in..Dat is wat wakker worden is.

8mei  2019

Over hoe Nieuwsuur vitale info wegknipt en mensen die naarvoren komen om zich uit te spreken tegen 5G, neer zet als wolliebollie figuren..Ik weet het uit de eerste hand. Maroesja van den Berg ken ik persoonlijk en ik weet van haar wat er gebeurd is met haar interview. Wat haar was beloofd en wat niet is nagekomen.

Nieuwsuur (NOS) is gewoon staatspropaganda.

En hoe op afgelopen maandagavond in ons dorp over leef omgeving van de Gemeente uit, mensen om de tafel worden gezet alsof we een lagere schoolklas zijn die werkt aan projecten. En 5G niet werd gehoord of gewoon weggelaten uit de overview later..En toen ik zei dat de omringende landen geen Wifi op scholen toestaan, Belgie geen mobiele telefoon toestaat voor kinderen onder de 7 jaar, Normen overal in europa veel lager liggen, en Nederland de hoogste lat ( ze zeggen van niet!) heeft voor wat is toegestaan, je kan net zo goed je hoofd meteen in de magnetron steken, wist niemand dat..Wat een naive wereld is het toch in dit Nederland.

Ik heb de Trojaansepaard brief voor Gem. Leeuwarden ook nu hier afgeleverd bij onze gemeente, en gevraagd om een bevestiging.

Gelukkig is mijn consulent van de Sociale Dienst wel geintereseerd:-) Ik heb het als vrijwilligerswerk genoemd, die afgelopen 7 maanden werken aan 5G en de waarheid daaromtrend.


Zondag 28 april 2019 Toen ik een kind was verwonderde ik mij over alles en tegelijk worstelde ik met veel.

De school, de lastige spanningen thuis..ik begreep niet waarom we zo werden geduwd door mensen die me niet echt intelligent of liefhebbend overkwamen.

Ik had een belangstelling voor de natuur omdat ik me er prettig in voelde..stil hangen in een dikke oude wilg..kijken bij de slootkant..kikkerdril meenemen en uitlaten komen in een grote teil , later alle beestjes weer terug zetten..stekelbaarsjes vangen..en poelslakjes vinden..alles was mooi..de schapen in het land achter onze straat, en de winter als we konden schaatsen op de tochtsloot.

Potscherven vinden bij een afgebrande boerderij, en schedelstukjes en botten van een afgegraven terp..die ik ook weer terug bracht omdat ik er naar van ging dromen.

Alles was bijzonder en ik zocht doorlopend naar de verdieping.

Het leven na de dood was een thema, en later vond ik de juiste boeken in de bieb.

Hoe is de wereld meegesleurd in de waan van alle dag nu..God is weg, en er is niks teruggekomen behalve de technologische ontwikkeling die ons einde betekend..

Er staat een boom te stralen ..kan je hem zien? Kan je de roep nog horen van de dieren, de vogels in het veld?

Versta je de taal van hun diepe leven in het Goddelijke wat de schepping is?

Ze vibreren in een veld waar wij ons meer en meer voor af zijn gaan sluiten...Maar het veld is er en het blijft bestaan zelfs al zouden wij er een kooi van Faraday omheen zetten..

Verdwaald als we zijn..keer terug naar dat veld..wees er weer een mee..leer gelukkig zijn in dat veld..durf dat te leren.

25-4-2019 Ergens vergelijk ik deze tijd met die van 1939 ..met de dreiging van een oorlog door een oprukkend systeem wat in een betere wereld wilde geloven, een wereld die men even zou regelen.

Een naieve collectieve onderstroom, die de retoriek van één man omarmde en dacht daar het heil van te verwachten, en daarvoor ging. En hoe mensen die beter wisten zich zullen hebben gevoeld. Wanhopig soms zeker binnen die groep die men meer en meer als zondebokken af wenste te voeren.

Nu hebben wij ook een situatie waarbij men volledig uit het oog verloren en vergeten is waar de menselijke maat is, en wanneer het moet stoppen omdat de ontwikkeling ons en de gehele wereld in een groot gevaar gaat drukken, een grove onbalans, als dat stoppen niet gebeurd. Men wil in zn naieve grenzeloosheid geloven dat alles kan, en luistert niet langer naar een innerlijke stem, de waarschuwing negerend die daar vanuit gaat. Wij staan daarmee aan de rand van een afgrond die wordt ingeluid door de implementatie van 5G, wat over de grens gaat van wat wij nog kunnen verdragen als leven, en natuur. Waarbij dan de natuur, en vele gevoelige mensen bedoeld of onbedoeld zullen worden weggedrukt van deze aarde, die groepen mensen moeten wijken, inbinden en lijden. Dieren zullen mee lijden en sterven.

De Machtshebbers, dus zij de het even zullen regelen op deze planeet, kiezen niet langer voor Leven, maar implementeren hun geloof in de dood; de harde technologie versus de zachte natuur en het bewustzijn inherent daaraan. Dat gaat inhouden dat de zachtheid/kwetsbaarheid zal worden weggedrukt en zo langzaam uitgeroeid. Het kan nergens heen, het moet lijdzaam ondergaan, of zeer inventief worden..La Vita e Bella?

De te weinig bewuste mens is een speelbal van zn eigen angsten. 19-4-2019 Vooral de angst overweldigd te worden door iets duisters wat groter is dan hem , is dan een onderwerp van projectie in de buitenwereld. Alle rampen zondvloeden en ander gespuis, zou je daarmee in verband kunnen brengen. De apocalyptische schaal daarvan, suggereert die vrees. De projectie is altijd buiten jezelf. Uiteindelijk zou je kunnen zeggen dat het de angst is voor het collectief onderbewuste, waar veel gevoelens en emoties liggen opgeslagen die onbeheerst zouden kunnen uitbarsten, en ons mee sleuren in een afgrond. Als het omhoog brengen van die lagen in ons gezamenlijke onderbewustzijn, echter rustig en kundig worden bekeken en zonder vrees beetje bij beetje geintergreerd in ons bewustzijn, is er weinig loos. Er is uiteindelijk niets waarmee we niet zouden kunnen dealen op dat vlak. Jung wist dat ook al.:-) Het is het driedimensionale denken wat maakt dat wij geloven wat we zien in de spiegel. Eenmaal los van die constructie dan ben je vrij van zinsbegoochelende projecties..Je bent het zelf. Have a laugh..:-)

Hoe vreemd is het , elk voorjaar van de laatste jaren zijn insecten zo schaars dat het klapt....17- 4-2019 ...ik ben tegenwoordig dankbaar als er eens een mug in mn mond vliegt, een oog, of in mn haar..Een enkele metselbij, een paar dikke hommels en een vlinder..

Weet je nog, dat je de autoruiten amper schoon kreeg van de vliegjes die daar op stuk gevlogen waren, overvloed...

Wat is er gaande zou je denken....

Nou in elk geval dat je het bestaan van dat kleine en vitale leven niet langer voor lief neemt..dat je gaat snappen dat als zij weg zijn, de vogels ook gaan sterven..en uiteindelijk alle leven..

Wat klein begint...

Aandacht is een groot goed.. niet de paniek aandacht..maar de liefde aandacht..de waarderings aandacht...

Elk diertje is een vitaal puzzelstuk in de schepping..

koester het en leer inzien hoe je het het leven afpakt..of teruggeeft..

Straling en giffen zijn een product van onverschilligheid, een natuurlijke leefwijze laat alles intact en fourageert daar in. meer niet.

Bewustwording is een proces 4-4-2019,  wat vraagt dat je de dingen van alle kanten kunt bekijken, in een onthechte staat van zijn, maar volledig aanwezig en in het hier en nu.

En mijn conclusie is dat mensen die altijd links en groen waren, zichzelf iets te weinig in d'oogjes kijken.

Het gevolg zou dan zijn dat doordat je je blind staart op alle goede maatregelen die je graag gedaan wilt krijgen, je meehelpt de weg te plaveien voor een inlevering van vrijheid. Dit was eerdaags het geval in Communistisch Rusland bv. The greater good is dan zo belangrijk geworden, dat men uit het oog verliest wie er echt gaan profiteren van het systeem.

We zijn zo gefocussed geweest op het foute van rechts, dat we het goede zijn vergeten. Rechts is slecht en hoort bij Kapitalisme wat ook slecht is. En Hitler die ook slecht was. Zeker. Maar vergeet niet dat Hitlers partij Links begon.

Nationaal Socialisme.

De huidige ontwikkeling qua organisatie van onze wereld gaat zachtjes aan een kant op die we Globalistisch noemen. En een Globalistische Orde is ook de New World Order. Regelgeving die ogenschijnlijk de aarde de natuur en het milieu ten goede zouden komen, zullen dan opgelegd kunnen worden zonder pardon. Als in de onteigening van goederen, en land, rechten en bezittingen. Als in verplicht worden idiote of dure en ineffectieve technologie aan te schaffen om het milieu te onzien, de CO2 te beperken..Mensen komen zonder brandstoffen te zitten, wat al gaande is. Alles omdat het Klimaat dat eist, en for the greater good. Doet heel kolchose achtig aan niet?

Maar is dat wat we willen, en is dat wat we nodig hebben? Is dat het individuele bewustzijn wat we nodig hebben??

Is bewustwording niet een individueel recht? Of is het een collectieve plicht?

We hebben in het westen maar één ervaring met het Links extremisme, dat was de Vijand, Rusland en verderop China, Cuba Noord Korea. Zelf zijn we nooit zover gegaan dat we een dergelijk juk op ons namen. Laten we dan nu inzien dat dat ook nu niet moet gebeuren. Laat Links links blijven en haar invloed mag er heus zijn, maar laat het geen doctrine worden die ons onze vrijheid afneemt for the greater good.

Maatregelen moeten gestoeld zijn op kennis over de gevolgen ervan. Oók de zogeheten Milieuvriendelijke of CO2 terugdringende maatregelen! Het is niet zo dat daar dan ineens een precedent kan worden geschapen, omdat het zo GOED zou zijn. Die kennis ontbreekt mi in veel gevallen. We verzinnen iets en passen het toe om later in te zien dat ook deze toepassing een wet van Cruijf kent. Ellek voordeel heb se nadeel idd.

Wijsheid weet dat alle dingen met mate moeten worden toegepast. In het goede schuilt het kwade en vice versa.

We zien dat in het Yin en Yang teken. Het is een heilzaam principe en veel heelmeesters kenden het als bij de toepassingen van giftige planten en slangengif.

Een beetje..dan was het goed.


Met de roep om censoring van "Toxic" videos op oa YouTube, 3-4-2019 , suggereer je dat er ook informatie is die accuraat is, meestal mainstream en in mijn ogen meest sheeples materiaal verkondigend. Het is mijn recht mij te informeren zo ik dat wens en als ik iets anders geloof dan mainstream is dat ook mijn recht. Informatie is informatie, en geen waarheid. En mensen moeten leren zelf waarheid te scheppen, dat doen ze niet door te blijven denken dat ze niks zijn of niks begrijpen en dan informatie nodig hebben uit een betrouwbare ahum bron om hen te leren hoe het zit..Mensen moeten leren denken! Daarmee kan die fake en real discussie en polarisatie meteen de mestvaalt op. 

Wat de wereld zal veranderen.....1-4-2019

Het lijkt een groot concept, te groot.

Maar wat de wereld zal veranderen zijn niet de regels , de onderzoeken, de wetenschapelijk aangetoonde bewijzen, maar het wezen van de gedachte, en de beheersing van die manier van werken/scheppen.

Een wereldsituatie rolt niet zomaar een kant op, dat wordt mogelijk gemaakt door de wijze waarop wij het web van de draagkracht weven.

Wij weven dagelijks aan de webben, klein en groot, als we lang veel energie steken in een zekere aanname wordt ze werkelijkheid.

Willen wij een goede natuurlijk en harmonische wereld met ruimte voor de liefde waaruit wij geschapen zijn, dan moeten we werken aan hoe wij het web beinvloeden en daarmee kunnen veranderen. Hoe meer mensen geloven dat we ten ondergaan in dingen die ons worden bewezen en geschonken door lieden die niets snappen , en geen liefde voelen voor de Schepping, dan zijn wij inderdaad ten dode opgeschreven.

Maar als wij beter weten en te midden van alle turmoil in wijsheid blijven staan met een mededogende glimlach en het besef dat bij genoeg tegenhang de weefsels zullen worden gesponnen in een geheel ander concept, in liefde en in overeenstemming met de rest van de Kosmische expressie van de Liefde, dan zullen we na verloop van tijd en volharding, resultaten zien die ons ondersteunen, helpen en laten zien hoe wij het geheel kunnen veranderen zonder overdreven moeite te hoeven doen.

Het enige wat nodig is is dat we ons bewust willen worden van deze werking. En God zij met ons:-)

Afgelopen week werd ik benaderd door een journalist of hij eens mocht komen praten over 5G en het Klimaat... 24-3-2019

Natuurlijk mag dat, en ik ben benieuwd wat er uit dat gesprek zal rollen.

Ik vroeg me zelf wat ik zou moeten benaderen als thema en ik denk dat het gaan moet over hoe wij het doel als heilig zien en dan gemakshalve alle middelen heiligen uit die zelfde beweging. Het Doel echter moet niet zijn een 0 punt productie van CO2..Maar ons geluk op aarde.. Het doel moet zijn; hoe laat ik het doel los en blijf me bewegen? Het doel is dat je snapt dat de aarde en jij samen deinen in die beweging..En dat jouw geluk , haar geluk is.

Als je kind ziek is kan je klinisch conclusie na conclusie trekken, maar als je vergeet van haar of hem te houden is er geen fundering voor genezing genoeg. Want helen is een proces waarbij je deelgenoot bent en dat ook beseft. Je moet dan actief deelnemen. En onderweg je doel maar loslaten..want een heelproces is alles behalve een doel. Als onze Aarde al ziek is, dan is het van belang dat we kijken waarvan ze ziek is..en dan kon de oorzaak wel eens elders liggen en mogelijk niet bij de symptomen die wij denken te moeten bestrijden. Koorts kan een gevolg zijn van iets, niet het doel om te bestrijden.

Het doel is een fixatie. Maar de schepping heeft niks met fixatie te maken, en is voortdurend aan het bewegen en veranderen.

Willen wij dat onze omgeving een gelukkige is dan moeten we eerst vrede krijgen met ons zelf als in beweging zijnde wezens, veranderlijk als het weer en zonder duidelijk zichtbaar eindpunt. En dan vooral het gepolariseer ook staken, het is niks dan oponthoud allemaal.

Je bent dan weer dit dan weer dat en nooit hetzelfde. en er is geen vast punt waar heen je leeft of wat je bent zonder dat dat ook meteen weer wordt afgebroken zodra je denkt dat je het bereikt hebt. Het geluk van het bewegen is genoeg.

Het geluk van het in leven zijn is voldoende, en de verrassing om de hoek laat zien dat het nooit saai is.

Dat wij als gekken een 0 CO2 uitstoot willen halen, is een plan wat ons weghoudt van het geluk en een olympische wedloop maakt van het aards bestaan. En de Aarde maakt het niks uit, zij leeft met zichzelf en ons gemindfuck, toch wel voort.

Dat balans een kernwaarde is is ook vergeten in de hele discussie over het Klimaat. En het is juist in die balans dat wij de wijsheid vinden om te begrijpen wat nu wel en niet onze taak is hier op aarde.

Dat allemaal alleen al, nog los van de wel of niet gaande zijnde opwarming, die mi gewoon door de ehm beweging van de Zon komt, is genoeg om ons uit die idiote illusie te laten ontwaken die men ons wil laten geloven, die psychose ontstaan door stemmingmakerij in de media, en eenpuntige onderzoeken.

Ga gewoon eens plastic ruimen , pak misbruikende bedrijven aan en leer begrijpen dat wij het niet weten en nooit zullen weten omdat alles steeds in beweging blijft. De deining van de oceaan is ook niet te veranderen, laat haar deinen, en leer zeilen.

20-3-2019   Vandaag zijn er verkiezingen voor de Provinciale staten, de gezichten op de borden aan lantaarnpalen hekken en bomen kunnen mij niet overtuigen van een stem. Ik heb daarom besloten dat ik niet stem. Het biljet is in mijn kachel in rook opgegaan.

Dat wil niet zeggen dat mensen hun best niet doen, maar wel dat ze zolang ze niet doorhebben hoe het systeem werkt, geen werkelijke betekenis kunnen neerzetten. En uiteindelijk werktuig zijn van dat gene waar ze eigenlijk niet voor zijn, en daar zelfs door worden bespeeld.

De PVDA wil samen winnen las ik, dat is een vreemd concept. Winnen is een rivaliserende factor, dat doe je niet samen, maar tegenover elkaar. Het gezicht van Sander de Rouwe, was voldoende om mijn gezicht af te wenden. FNP had een kind ingezet, dat komt meer voor.

Goed bedoeldende mensen, soms erg ambitieus, soms ego gedreven of gemotiveerd, maar altijd uit op stukjes en fragmentjes waarvan zij denken dat ze die moeten vertegenwoordigen. Het geheel wordt gemakshalve fftjes overgeslagen. Daar zijn we in de strijd even blind voor. Het is net een sportevenement.

In het geheel, ligt het ge-heel het Helende en holistische concept. Dat waar het wél om gaat.

Mijn stem is groter dan dat stembriefje, ik heb meer invloed dan men me wil laten geloven. Als ik van mijn knietjes ben opgestaan en besef dat je niet hoeft te worden gekruisigd om tot je goddelijke kern te kunnen komen, ben ik klaar. Het enige wat ik behoef te doen is bewust-ZIJN. En inzien welke wetmatigheden gelden voor ons universum of juist Multiversum. Want als je die werking snapt, is niets meer vreemd en onoverkomenlijk. Geen fysicus is instaat deze dingen diepgaand te begrijpen zonder enig Godsbesef. Einstein wist dat ook.

Alle Manifeste dingen zijn getuigenissen van God/Spirit, en geven een tijdelijk beeld. In God/Spirit zijn wij allen gelijk en hoeven wij niet te winnen, ook niet samen:-) Dan hebben wij al gewonnen.

Elementary, my dear Watson.....13-3-2019 

Indrukken , meningen, stellingen en overtuigingen sterker dan die van jou lijken je te wijzen op iets wat kennelijk aandacht nodig heeft, en waar kennelijk te weinig aandacht aan is geschonken tot nog toe.

Dit zou tot gevolg niet moeten hebben dat je als een kip zonder kop aan de slag gaat het buiten je zelf te verhelen en verhelpen, wat wel wordt gesuggereerd in onze moderne exoterisch ingestelde wereld.

Het zou tot gevolg moeten hebben dat je naar bínnen keert en kijkt wat je innerlijk mist. Niet als in "schrijnend ontbreken", maar als in "mogelijk over het hoofd gezien". We kiezen te vaak te snel voor roepen en actie, en slaan zo het stuk van de inkeer en bedachtzaamheid over.

De wereld groeit en ontwikkeld zich langs de wip wap van energie die een scheppend effect heeft. Dit is aantoonbaar gemaakt, en noemen we vibratie of trilling. De nodige trilling komt tot stand door schok effectjes. Push and pull. Frequenties van energie. Het bespelen kan door vele krachten worden veroorzaakt. En je kan er ook flink van uit de bocht vliegen.

Wij doen dat graag, maken een achtbaan van wat er in de kranten staat, en wat er voorgeschoteld wordt in het nieuws of elders.

Als de buurman ons iets verteld kan dat ons ook raken en zo zijn wij bij voortduring uit het lood geslagen door het leven.

Dit heeft evenwel ook een gunstig effect, de lichte variant kan ons midden/evenwicht= opstap tot het Hart, juist versterken. De extreme variant kan ons totaal verknoeien. Maar beweging is veruit te prefereren dan stilstand en starre ijstijd. Beweging goed in gezet is enorme geestelijke groei.

Als je besluit je niet overhoop te laten drukken door wie of wat ook maar, denk ik dat dat je kans is om de wijsheid te vinden die woont in je hart. Geloof niet alles wat mensen je willen laten geloven, maar luister naar wat de wind zegt, wat het water spiegelt, wat het vuur je laat voelen, en wat de aarde je aan stevigheid biedt. En in alles vind je God/ Spirit/ Licht.

Het spel om je af te leiden en dan achter je rug om iets van je te stelen is oud. En het werkt nog steeds omdat de mens nog niet over zn hubris heen is.

Koning Leeuw is een sukkel als het gaat om die dingen. Hij vind zichzelf te belangrijk en dat is zn val.

Blind voor de truckendoos van hen die hem informeren stinkt hij overal in. Informant Slangtong heeft zn eigen stiekeme agenda.

Klimaatverandering die onze schuld is, is een concept wat naast zwartgallige calvinistische schuld ook hubris uitstraalt, en doet geloven dat de Godin onze bediende is en wij moeten haar beter verzorgen. De mens moet leren een bescheidener plaats in te nemen om iets te kunnen laten Zijn, en mee te bewegen ten gunste, daarbij wèl verantwoordelijkheid dragen voor de puinhopen die onze industrie achter laat in de vorm van lekkende oliepijpen, overmatige electronische radiatie en oceanen vol met plastic! Waar blijven de Corporaties daarvoor verantwoordelijk?

Alle stormen zijn redelijkerwijs te dempen, of waaien weer over, en vaak blijkt dat de reden van veel dingen anders was dan je dacht, of gewoon weer over ging, net als een flinke griep, of koorts, de mazelen, de waterpokken de bof.. Zonder de vaccinaties, of de angst om ziek te worden drama wellicht nog wat sneller ook! en je komt er sterker uit!

De stormen die manmade zijn, moeten we anders bedwingen..door de invloed van kwaadwillende lieden aan te pakken. Oorlogszoekers, psychopaten, zij die pervers hongeren naar het levensbloed van een ander en moedwillige vernielers of vervuilers, moeten worden onderkend als bestaand. Anders kan je ze nooit naar de buitenste duisternis verwijzen.

Wij geven die elementen veel te veel macht.


7-3-2019 Misschien zijn er nog mensen die het gewoon niet kunnen verzinnen of geloven, dat iemand echt van hen af wil..het is een bizarre gedachte, je bent immers zo leuk, en je werkt hard of doet je stinkende best voor de baas.. Je heb t toch je eigen leven, een ander gaat daar niet over..Maar helaas is dat niet waar. Er zijn echt mensen, als je ze zo zou wensen te noemen, die voortdurend bezig zijn te plannen hoe wat wie en waar wij mogen zijn. En het lijkt misschien waanzin, maar eigenlijk is er een oorlog gaande in het geniep, geen bommen en granaten, maar gewoon van links en rechts diverse methoden ( chemtrails, GMO, Gif, 5G etc) die de bevolking van deze planeet drastisch wil inkrimpen. Genocide heet dat, niet lokaal, maar op wereld schaal. Aan het hoofd van deze wens staat de Elite, de 1% zoals we ze ook noemen, de rijksten der aarde. Zij delen de lakens uit en zijn bezeten van zichzelf en hun voordierlijk territoriaal instinkt is zo sterk dat er geen enkel meegevoel is. het is peanuts voor ze. Het is in your face, maar je moet het wel willen weten. Denk maar aan de oorlog, en de Joden , hoe die gewoon gingen, in de trein, en ze hadden het vaak best in de gaten, en toch gingen ze, als slachtvee..Het hedendaags fascisme is niet langer gebonden aan een land een werelddeel of een etnische groep. Het is een Globalistisch gebeuren, en het spel wordt beheersd door de super rijksten ..En wij zitten hun in de weg.......... *indachtig het sprookje van Hans en Grietje..*

6-3-2019 Het is moeilijk om te vatten, dat zelfs vandaag, met alle mensen die geven om leven, natuur Aarde en elkaar, het mogelijk is dat lieden die in feite diepe stakkers zijn, zoveel macht hebben dat ze onze wereld de dood in drijven. 5G is de dood, en so is plastic..en so is the loveless way of life..Egoisme en onverschilligheid..weigeren te snappen dat de lering die je kreeg, door de plee moet worden getrokken om jou vrij te maken en open voor wat echt is..zuiverheid van hart...heel dit energetisch veld van de aarde vraagt van je hey..doe je mee? het is zo fijn om lief te hebben..om te ontvangen alle liefde die je krijgt als je mee gaat, en met de mond open durft staan, van wat leven echt is, wat bewustzijn echt is...Zij die 1% , zijn zo diep in crisis dat je er haast om zou lachen..of huilen, maar ze verdienden zeker niet onze energie..zeker niet..neem het terug....

24-2-2019 In onze tijd is een belangrijke mindset ontstaan, mede door de invloed van media/TV en internet. En dat is dat het niet meer belangrijk lijkt om ergens van te mogen leren, maar dat het enige wat belangrijk is, het volmaakt zijn is. Dat wil zeggen, je focussed je op iets en dat wil je bereiken. En dat moet dan mogelijk zijn, anders is het sneu of zelfs zielig. Dan gaat bv iedereen in actie komen om je te helpen het doel toch nog te halen. Het doel dus, want dat is waar het omgaat. Vergeten is de weg, al hangt dat misschien nog ergens op een WC tegel, of hebben we ooit een boek gelezen van Tolle, toch is dat niet langer wat boeit. Leren moet niet hoeven, dat is eigenlijk iets zieligs, minderwaardigs . Leren is zwakte, leren is kwetsbaar zijn. Leren is iets waar je wat schamper om moet lachen. Want het is natuurlijk niet de kern. Waar komt die psychologische wanformatie vandaan? Hoe is het zover gekomen?? Hoe is het mogelijk dat een hele generatie is gaan denken dat onderweg-zijn niet meer nodig is voor de Nieuwe Digitale Tijd?? Misschien wel door alles inbeeld te willen brengen voor anderen??Geen plek meer om in stilte iets te laten rijpen. In het donker te overwegen. Innerlijk te voelen, en te kennen zonder taal. Alles is uiterlijk geworden, en virtueel. De zintuiglijke beleving, die ons koppelt aan emoties , voelen en beseffen, is daarmee verdwenen. De weg naar leren door letterlijk mens te zijn ook. Deze nederigheid die ons bij de les hield, bijna uitgeroeid.

Geen zin meer om mee te moeten doen..   22-2-2019

ken je dat gevoel? dat je denkt , zoek het maak lekker uit, ik doe niet meer mee aan het circus.

Het circus van bereikbaarheid, van mee moeten doen aan de technologische ontwikkelingen..WIFI, AI, van de Toekomst in de Cloud, maar er is geen vaart der volkeren meer, de zeepbel is lek, het is alleszins beter dat wij ons terug trekken en zeggen; zoek het maar uit.

" Huur mar een Ouwe Joad", zei mn vader vroeger, maar dat mag ook niet meer want dan ben je een antisemiet.. Nou en dan weet je het wel; dan zijn de rapen weer gaar en dat wil je ook liever niet..

Wat te doen?

Ik persoonlijk heb maar een houtkachel laten plaatsen, en stoof peren op een petroleumoliestel en heb een dito lamp aan de praat geholpen, ik plant een Appelboom en een Peer, en hoop een groter toompje kippen te behuizen. Eigen eitjes..

Want ik heb geen zin meer in die digitale dwang.

Zoek het maar uit met je internet en digitalisering, je kwaliteits doeleinden, ik schijf wel een brief. Lees een echt boek, en ik was nog af met de houten afwaskwast, gebruik nog Vim, en veeg het blad buiten aan met een bezem. Hoe is het mogelijk he............


11-2-2019  Als je om je heen de wereld ziet veranderen in een computerprogramma als van een winkel waar je iets kunt bestellen en je merkt dat dat je meer en meer insluit, dan is dat omdat je ermee accoord gegaan bent dat dit gaande is. Elk mens zal voor zich uit deze irreele illusie moeten breken en de vrijheid zoeken als uit een geboorte schreeuw voortkomend ; Rauw maar zuiver gevoel, levend zijn en afstotend dat wat ons het leven meer en meer beneemt

de Wereld ziet er uit zoals wij het toestaan , 9-2-2019 , Gedomineerd door hen die daar een sterke invloed op uit oefenen terwijl wij aan de zijlijn staan en denken dat we het niet kunnen keren. Wij zijn geneigd ons onmachtig te wanen. Toch is het zo dat als wij in onszelf een switch maken van buik naar harts bewustzijn, wij na een poos instaat zijn zelfstandig te denken en als zodanig andere keuzes te maken. Die keuzes zullen dan bepalend worden. Kies voor je hart, kies voor genoeg. Dan is kopen geen noodzaak meer, want je bent geen Holle Bolle Gijs meer. Werk is dan iets heel anders, en gebeurt in harmonie met de energievelden van de Aarde, maar wij liften haar mee in wat we noemen 5D, transformatie is mogelijk, niets is vast en zeker. 3D bestaat niet langer dan.

05-02-2019 Leren nadenken, is een kunst die niet wordt aangemoedigd in onze wereld. Dat komt ons duur te staan. 

Nadenken is een noodzaak en inzichten verwerven, brengt vrijheid op gang. Dat willen de meeste "bazen" niet stimuleren.

Scholen leren kinderen hoe ze de regulier geaccepteerde informatie en kennis, na papegaaien. En de beste papegaai krijgt een hoog cijfer, dus dan weet je het wel.

Iemand met een eigen mening is leuk, dat wel, die moet maar een kunstzinnig vak doen. Die is onbruikbaar in de slavenwereld.

Nadenken zoals Plato deed en Socrates met de dood moest bekopen, Bruno werd gemarteld en Gallilei zat gevangen.

Nee nadenken is niet iets wat gewaardeerd wordt omdat iemand die denkt vrij is. De geest kan dan de ruimte waarin ze zich bevind onderzoeken. Dan kunnen de conclusies wel eens heel anders liggen dan de goegemeente is toegegstaan.

De vraag is vandaag: Waarom is er in the first place 3-4-5G en straling , niet hoeveel kunnen we handelen, want dat is een vraag die suggereert dat we er niet zonder kunnen en dat sluit automatisch alle deuren in je geest .

Antwoorden krijg je door de gehele situatie te willen bezien en doorgronden, zonder angst en zonder vooroordeel en de ene goedgestelde vraag lokt de volgende uit.

Fijne dag:-)


De dialectische wereld is een illusie.  31 -01-2019

Steeds als we ons begeven in het leven en ons verbinden aan de schijn van alle dag komen we bedrogen uit.

Dit is dan ook de bedoeling, want zo leren wij ons los te maken en te onthechten. Die illusoire wereld is Maya.

Het klatergoud , het blinken en verzinken het is alles hupfaldera, en daarna is er dood.

Het enige ware vind je als je buiten het strijdgewoel gaat staan. en in dat besef weet je voor een kort moment alles.

De verbinding met de eeuwigheid is dan gelegd en dat zal je leven veranderen. velen zien dat pas in als ze op hun sterfbed liggen.

anderen beleven dit al heel jong.

Voor een ieder komt het moment een keer. En dan beseft hij of zij de eigen naaktheid. Dan is er geen weg meer terug. het bezit wat

vermeend was , blijkt weg te vallen. En het beste is schoon schip te maken met de Maker:-)

Het pad naar dit besef kent vele routes. De vrijheid kan beangstigend zijn van tijd tot tijd. Maar het is en blijft het enige pad wat de

moeite waard is.

 Imbolc  1&2 februari

Today is the day of Bride;
The serpent shall come from the hole,
I will not molest the serpent,
Nor will the serpent molest me 

De grootste verslaving ooit?  25 -01-2019

Als we een blik in de toekomst hadden kunnen werpen in de jaren 80 dan hadden we hard gelachen om de aanblik van mensen en hun smartphone, de sneue aanblik van het gedrag wat erbij hoort, het constant moeten kijken op dat ding, de afwezigheid in het hier en nu, de wazige blik, het vallen van de fiets, het lopen tegen de lantaarnpaal, het vergeten van je kinderen in de speeltuin, en oma die met zichzelf praat omdat het bezoek er wel is maar er niet is. We hadden ze zo suf en belachelijk gevonden en right so! Want het is belachelijk.

De opiumhuizen van eerder , de rookholen, de sigaretten, de gokverslaving, het is alles nog maar een peuleschil als je het vergelijkt. Het gedrag is hetzelfde en erger maar het gebruik is volledig toegestaan en wordt op scholen aangeleerd.

Het trieste feit is dat het niet doordringen wil dat deze verslaving ernstiger schade aan zal brengen aan jezelf en de omgeving dan welke verslaving hiervoor. En het zal ws nog jaren duren voordat hier erkenning voor zal komen omdat men nu nog in het stadium verkeerd waarbij de euforie het aldoor wint van het gezonde verstand.

Dat je ziek wordt van je mobieltje zal je je reet roesten. En dat anderen ziek worden en de natuur sterft is niet waar ..De samenleving zit in de ontkennende fase, die bij elke alcoholist bekend is, maar die bij de Wifi junk niet wordt benoemd.

Dat de insecten rap verdwijnen, walvissen en dolfijnen het voor gezien houden , dat er bewijs is voor de gevolgen en dat erkend wordt door de wetenschap dat 5G nog een heel onbekend terrein is..terwijl in de wijk rond de mast mensen ziek worden, en zelfmoord plegen..ach..das toeval..

Wanneer worden we eens volwassen vraag je je af..

Doe je mee om 6.11 vannacht and de maansverduistering is?  

5G; de stroomstoot naar meer bewust-Zijn? 19-01-2019

Wellicht werkt het zo, omdat het wel een gegeven is dat veel mensen om wat voor reden dan ook, er maar bij zijn gaan liggen, zitten en zelfs knielen. Om als bange kinderen te vragen gered te worden door goden door bazen door slavendrijvers of ander gespuis.

Het is alsof we zijn gaan liggen voor ons Zelf. Waarom? Angst speelt een hoofdrol. Maar het is de angst voor onze eigen macht, voor het Zelf doen. Voor de enorme mogelijkheden die we in feite hebben als we overeind zouden krabbelen. Goed dat moeten we oefenen, maar heel het universum staat achter ons om te helpen bij dit proces. Onze "ouders" willen ons steunen, en zelfs als we denken moederziel alleen te zijn, waren ze al die tijd bij ons. We zijn niet alleen. We zijn lid van de Family of Light.

Onze Aarde is mij te lief om haar naar de galemiezen of filistijnen te laten helpen door onverschilligheid onbewustheid en domme kracht. En de enige die dat kan verhelen is de mens, die nu zn eigen Goddelijkheid mag gaan beseffen. Niet door in ganzepas te gaan lopen en volkeren uit te moorden of ubermenschen te scheppen, maar door de liefde en het licht van het multiversum te manifesteren. Door te helpen deze planeet weer tot een hof van Eden of paradijs te laten worden. 

Steiners "Ahriman" heeft ons in willen pakken; leven in ruil voor vele en diverse slimme snuisterijtjes. En we hebben de snuisterijtjes gekozen omdat leven ons niet zoveel waard was. Allemaal lasten en moeilijk en werk en zwaar en naar. lege glazen, dus de snuisterijtjes waren welkom..Maar nu?? Als dan blijkt dat deze rommel onze planeet verwoest, leven verdwenen raakt of verdonkeremaand? ziek gemaakt, verkankerd..onvruchtbaar land en giftige bronnen..En 3-4-5G straling stiekem het leven doodt, op een langzame manier, haast onopvallend..

Het levenis voor ons veelal nog een raadsel, maar de meesten nemen het als vanzelfsprekend en voor lief. Dat moet veranderen willen wij onze toekomst anders ingaan dan ziek en half bewust. Het leven is een geschenk van onschatbare waarde. Het is liefde en licht in manifestatie. De Creator in fysieke gedaante. De enorme veelzijdigheid van de Schepping is een tuin waarin we ons mogen laven en kunnen onderzoeken hoe prachtig alles in elkaar steekt en wat scheppen is, En dat alles een is omdat we allen uit dezelfde bouwstenen bestaan. 

Over Imbolc 2019     16 januari 

We naderen alweer 1 & 2 februari, de tijd van het jaar dat sneeuwklokbolletjes beginnen te bloeien. We noemen het ook wel Candlemass, of Maria Lichtmis. Ik begin er vast over zodat je wat in de sfeer kunt komen:-). Februari is van oudsher de vrouwenmaand genoemd ook omdat er in die periode meestal een grote schoonmaak werd gedaan, en dat geldt net zo goed voor je lichaam als voor je huis. Want een goede griep reinigt je systeem en geeft je hernieuwde weerstand. Godin bij deze tijd is Bride of Bridgit, de keltische godin die de bron en het (smids) vuur verzorgd. Twee elementen die we nodig hebben bij het scheppen wat ons wacht. Omdat de lammeren ook in dit tijdvak geboren worden zijn Oimelc, en in de buik, Imbolc passende namen. Het is een mooi moment ook om met een groentetuin te starten, de vroege spinazie te zaaien. Brand eens een dikke witte kaars en reinig je huis , je gedachten en je lichaam met behulp van water zout en kruiden. Verjong en verfris je leven. De aarde is blij met elke aandacht voor haar aanbod aan je; groei bloei en voedsel. Dankbaarheid is daarom mooi om in het geheel mee te nemen. Wifi kan je niet eten, namelijk.;-) 

Facebook, een uit de hand gelopen schoolkrant... 13-01-2019

Gisteren heb ik de twee uitzendingen van vorige week over facebook en Zuckerberg bekeken en het was zoals ik dacht, een onvolwassen en onontwikkeld rijkeluis jongetje zou de wereld even in verbinding brengen en ontketende daarmee een doos van Pandora aan gevolgen.

Wat begon als een soort grap, een leuk plannetje van pubers die zich vervelen en naief idealisme wat eigenlijk egoistme is, zonder verstandelijke bijval, en de kritische vragen die je je had moeten stellen als je aan iets begint. Wat zijn de gevolgen, is wat je doet wel goed?

De wereld is al verbonden namelijk, alles is een, en het is daarom goed dat te beseffen, en dan te leren werken met grenzen en begrenzing. Dit omdat je in je lichaam levend deze begrenzing nodig hebt om niet gillend gek te worden. Een eenvoudige manier van leven, lokaal en met begrenzing is wat mensen een gevoel van thuis zijn en heelheid geeft. Alle megalomane grootheids/eenheids waan van liberale globalisten is voor de geest destructief. Het is een plutoons bijverschijnsel in onze tijd, waar we ons tegen dienen te verzetten, en dergelijke illusies dienen te worden lek geprikt en ontnuchterd om ze daarna op de juiste manier in te schatten. Zo ga je om met uitwassen. 

Opvoeden noemen we het ook wel.

10 januari 2019    ook op facebook? even luisteren dan.. 

Vandaag, de 8e januari 2019, zou het begin kunnen zijn van een andere koers, een nieuwe start. Want met Mars in Ram, geflankeerd door Uranus, kan maar zo een verandering opgang worden gebracht die goed is voor een stukje nieuwe dynamiek.

In 2018 was Mars wekenlang onder water in Vissen, geen plek voor aktie, meer dromen daarvan, stille voorbereiding. En nu is het zover. Maar wacht...

We vergeten de Steenbok, en alles wat daarin is gebeurd. De Zonsverduistering was een poort, en die werd omringd door zware energie. Saturnis en Pluto, de Zon, maan en Mercurius..Allemaal in Steenbok...Law and Order. ...Toch denk ik dat het goed is om opgewekt een nieuw jaar als dit in te gaan, vol vertrouwen op een koers die zal zorgen dat er iets ontstaan zal wat waar en waard is.

Geen holle aktie, geen loze beweging..We gaan het aanpakken, en zien. De koning slaapt niet meer....Geen wild west aktie, maar een bezonnen gewetensvol handelen..

So mote it be.. ;-)

Helena

4 januari 2019..vooraan de zonsverduistering met 3 koningen, 6 januari.

Het kostte me wat tijd om iets te kunnen verwoorden betreffende deze zonsverduistering, omdat het karakter zo werelds is. De gedeeltelijke verduistering van 6 januari , van de Zon in Steenbok, door de nieuwe maan in Steenbok, geflankeerd aan weerszijden door Pluto en Saturnus is geen eenvoudige noot om te kraken. De VS van Amerika heeft Pluto in Steenbok, in de horoscoop. En het komt me voor of moet nu dan een karmisch aspect deze kwestie openen. Pluto in steenbok wordt dan door Saturnus, de planeet behorende tot de Steenbok,  ernstig worden beproefd. De natie die het Vrije Westen voor decennia vertegenwoordigde..nu onder zwaar vuur wegens het tarten van die vrijheid. Eens zou dat moment komen. Welnu ..dat moment is daar.  De schuld van de VS is de behoefte aan macht omwille van die macht.  De wens om macht te hanteren via verduistering van kennis en geld. Het in gebreke blijven sinds de jaren 50 van informatie over zoveel onderwerpen, waar wij recht op hebben, die ons hadden kunnen helpen een beeld te kunnen vormen over onszelf, ons leven en het universele ervan. De Elite-cabal betreft de few, de  geld families. En geld is de weg geweest voor decennia. En er is gebogen voor die macht, wereldwijd. Met Uranus weer rechtgaand in Ram, naar Stier vanaf de zelfde dag als de verduistering, zal aan het licht gebracht moeten worden dit grote misbruik. Uit de naam van Karma. Saturnus kan naar overkomen, maar er is recht wat gedaan moet worden. en het Licht zal de winnaar zijn. Het zal daarom, aan het Licht gebracht worden, en rechtgezet. Want zo is de wil van de kosmos. Wij zijn getuige van dit immense proces. Tijd voor een eerlijker werkwijze...geen Fascistoide totalitaire wereldmacht, maar een door karmische lessen gecorrigeerde wereld planning.. zou je denken en hopen. Ik ga daarvoor. Hang on to your hats!:-)


01-01-2019, Laatst maakte ik melding van ET s die een grote rol spelen in de ontwikkelingen van nu, maar wat al bekend was vanaf Roswell s cover up in 1947, en de geheimhouding sins dien. deze video is een integer verhaal van een integer mens. En well worth the listen! een linear verhaal , wat het allemaal uitlegt tot nu op een rustige manier. 

Het jaar is dood, leve het nieuwe jaar!:-)  31 december 2018

Op deze laatste dag van het jaar, bedenk ik me waar ik sta, wat nog niet af is en waar waarheid nog niet het helende werk heeft gedaan. En ik zal moeten afwachten hoe die dingen zich ontwikkelen. Het zijn niet alleen de daden die je pleegt, maar vooral de gedachten die je de creatieve ruimte in stuurde, de gevoelens daarachter, die de juiste stuw geven aan wat je wenst te scheppen. Een goede boogschutter weet wat het vraagt om doel te bereiken.

Ik denk aan mn vertrek van facebook. Hoe het hele netwerk van facebook zo vreselijk ongeschikt is voor deze werking, die inherent is aan de mens, en slechts een schijnvertoning maakt van onze vermogens om te scheppen wat wij graag willen.  Maar natuurlijk heeft het ook goede kanten, hoor ik jullie zeggen:-) . Zeker heb ik daar mooie momenten gehad en gedeeld! Voor alles is echter een tijd..En het real life gevoel kun je niet krijgen op facebook. Dus ik blijf vinden dat het bedoeld is om ons weg te houden van onze echte scheppende vermogens, en het volledige gebruik van onze hersen capaciteit, wel, een kind begrijpt als wij die vermogens leren te hanteren ten volle, wij zo gezegd aan God gelijk zijn...Dat is iets waar de bovenbazen geen belang bij hebben! !! Op facebook blijven is een devaluatie van onze evolutie. een ver-dommen van onze heilige kern.

Vorige week bood mn buurman een stuk tuin aan. voor mij om een moestuin op te kunnen maken. heb ik eindelijk dat hoekje extra wat ik al sinds 2014 zo  graag wou:-) Soms moet je even geduld hebben met wat je graag wilde scheppen:-)

De tekening is de eerste voor 2019 Bear Boeloe, het verhaal zal gaan over Klimaatverandering.
29-12-2018 Als je jeuk hebt , blame the Russians, en fok de boel zo extreem op dat er wel een oorlog moet komen! Dit is de strategie tegenwoordig, en het is verstandig dat te doorzien. De russen zijn de scapegoat samen met de chinezen. En de grote kranten zitten er mee in, doen mee aan de volksmennerij. Het doel is WO3 en ze willen dit doorzetten vanuit de VS GB en Het ehm vrije westen. 

Global warming is pseudo science  26-12-2018

de hoax en actie maakt dat alles wat groen is niet meer goed kan groeien, dwz de planten die we eten, die onze zuurstof verzorgen sterven of verhongeren door de bestrijding van CO2 uitstoot..volgens deze meneer...waar doet je dat aan denken..alweer een dingetje om de wereld te laten sterven...https://youtu.be/SXxHfb66ZgM

Van den Vos Reijnaarde 25-12-2018,

Door de eeuwen zijn veel mensen zich bewust geweest van de eeuwige strijd tussen de Bedrieger natuur, en de naive en ego gevoelige natuur in de mens. de Bedrieger , altijd opzoek naar een list om de ander te slim af te zijn, en de ander gevoelig voor complimentjes, en mooiweer praat, die er steeds weer in trapt.

Natuurlijk is deze werkelijkheid in het groot een stuk gevaarlijker, al maakten de sprookjes en sagen en mythen, aldoor duidelijk welke les er te leren was als men besloot slim te zijn, en niet bespeelbaar. Maar men is vergeten te luisteren naar deze verhalen, en de wijsheid serieus te nemen, wat ons duur zal komen te staan als je het mij vraagt. We hebben vandaag de dag geen goed helder en scherp zelfbeeld meer. wanen ons ubermachtig.

Helaas zitten op het pluche altijd die lieden die staan voor de enigszins naieve en egogerichte natuur, anders zaten ze daar niet. en dat maakt het voor de Bedrieger zo eenvoudig:-)

De Bedrieger kent geen mededogen, geen compassie, en leeft voor de kill. Reintje de vos is een voorbeeld van een psychopaat. Wreed en zelfzuchtig, uiterst intelligent.

Wij kunnen als mensen lering trekken van de verhalen die gewag maken van het "spel" tussen prooi en predator. Als we dat nog in ons hebben tenminste, want ik denk dat het haast vergeten is in de rush van het moderne leven, geen grond meer vinden voor leerzame verhalen, geen werkelijke spiegel om in te kijken en van te leren, en die wens ook niet meer hebben.

De oeverloze domheid van hen die staan te juichen alsof het Sinterklaas is dat 5G, wat zullen ze bedrogen worden. ..En de wereld lijdt mee... Het enige wat wij kunnen doen, als bewuste mensen, is goed geaard blijven, en onszelf beschermen. Een geaard systeem, kan niet ploffen bij hoge spanning. dus dat geldt ook voor ons .

Walt Disney wist van de hoed en de rand.  23 december 2018 ..Het plan van Ka de slang is Mowgli zo onder zn spell brengen dat hij hem kan opeten. Dat is wellicht het oudste spel op aarde. de verlammende hypnose van de psychopatische geest ..Gelukkig ontwaakt Mowgli op het laatste moment..net op tijd, en daarmee is de spell gebroken. Het woord Spelen komt dan bij je op....En het geeft weer welke inventiviteit er van ons wordt verwacht als wij in de jungle van het bestaan onze weg moeten vinden net als Mowgli..

Pleiadians

Veel mensen verstaan slecht engels, en vinden Barbara Marciniaks stem tijdens de channelings niet aan te horen, als je echter dergelijke bezwaren aan de kant zet , en bereid bent te luisteren, dan sta je versteld van stukken van deze info, gechanneld van de Pleiadians. En het helpt je de dingen in een ander perspectief te zien!  Deze dame heeft voor 2000, 4 boeken geschreven, die ook zeer de moeite waard zijn. 

Bravery?   20- 12-2018..........

Wommels, 20-12-2018

Burgemeester, wethouders,

Geacht college, hierbij spreek ik uit hoe zorgelijk ik de gang van zaken vind rond de ontwikkeling van het 5G programma , voor 2020.

Ik heb de gemeente benaderd hierover en ontving na lang wachten en een nieuw verzoek om een reactie te krijgen, een brief die mij laat zien dat er geen echt benul is van waar we mee te maken hebben . Goed bedoelde regelgeving kan je niet toepassen op iets waar je eigenlijk niks van begrijpt.

De haast die men echter heeft met de implementatie van 5G maakt dat alles wat we zouden moeten doen, wordt overgeslagen. De CEO die dit wilde gaf zelfs openlijk in een persconferentie aan dat er geen standaarden nodig waren, biljarden dollars ging het om, hoezo voorzichtig.

Daarbij kijkt men kennelijk slechts naar 5G en niet naar de omgeving waarin deze wegen worden gecreeerd. De mensen die achter deze dingen zitten, de corporaties die dit wensen, en het enorme geld wat er mee gemoeid is. Het weigeren te begrijpen wat er nu eigenlijk echt gaande is maakt mensen eenvoudigweg bespeelbaar, en dat is dan ook precies wat er gebeurd.

Overheden worden bespeeld en laten zich bespelen. En maken mogelijk wat niet mogelijk zou moeten zijn.

Iedereen weet ergens wel dat het niet klopt, maar laat het dan maar gewoon gebeuren uit een raar soort passiviteit en angst . Angst om verder te kijken dan de lange neus van Premier Rutte bijvoorbeeld.

Het plan de hele wereld onder WIFI te zetten is een waanzinnig plan, maar het is al gebeurd. WIFI is een wapen, het komt uit de militaire technologie. WIFI kan ons in een instantie koken. En de modus die we nu krijgen is die van slowcooking met magnetron frequenties. WIFI brengt daarbij een frequentie in ons bestaan die ons dwingt en herprogrammeerd.

Dat is de bedoeling. Want het is als met alles, dat het gaat om controle. Zij die die controle willen, willen ook de Smartcities, en de AI en implanteren van chips , en het inspuiten van membranen in de hersenen zodat die aansluiten op AI. Dit is ook al aan de hand.

Het niet langer actief deelnemen aan het leven, is wat daar achter steekt. Slapend auto kunnen rijden, deuren die automatisch open gaan, geld wat automatisch wordt afgeschreven en bij geschreven, en ga maar door. Denken is niet meer nodig ook. Dat is wat men wil. Zodat wij als een soort varkens in een stal met kraamkooien zitten, en toch denken dat we het geweldig goed hebben.

De vrijwilligheid wordt gecreeerd door het leven zo ingewikkeld te maken, dat mensen het vanzelf uithanden gaan geven. Doe daar de nodige angst voor aanslagen en terroristen bij en je hebt toestemming om de beveiliging zo op te voeren dat elke draad aan je lijf en in je lijf bekend is bij hen die surveilleren.

Smartdust, chemtrailing en lantarenpalen met speciale verlichting, dan nog 5G en WIFI in de ruimte ( is er al) en je zit opgesloten in een systeem wat hermetisch is.

Er zijn genoeg mensen die dit doorhebben en proberen anderen daarvoor te interesseren. Helaas is het lastig om de aandacht te krijgen, mensen hebben het te druk met hun eeuwig bereikbaar moeten zijn. Hun tablets en hun smartfoons.

Verplicht bereikbaar zijn is ook een deel van het programma, het maakt eens gezond alleen zijn en vrij om eens echt na te denken, onmogelijk.

Laat staan dat er nog eens een boek gelezen kan worden, zoals bijvoorbeeld dat van George Orwell, 1984, of dat van Aldous Huxley, Brave new world.

En verder is het beinvloeden met WIFI van ons cellulair leven dusdanig dat velen kankervormen en andere ziekten ontwikkelen, bewijs daarvoor is er al inmiddels, en zullen veel mensen voortijdig sterven.

Ik verzoek een ieder eens te kijken naar de eigen positie in dit spel, eenmaal door hebben hoe extreem het is, kan bevrijdend werken.

Vriendelijke groet,

Helena de BoerVaart der Volkeren  19 december 2018 

Mensen die vragen stellen bij de ontwikkeling van het NWO 5G programma, worden vooralsnog niet echt gehoord. In de wandelgangen , ja, maar officieel, nee. Zodra je de boel aanhangig wilt maken komt er een uitgebreid  smoesverhaal waarin een ieder die het aangaat zich openlijk verschanst achter de regels. Ik stuurde een kritische brief aan de Gemeente waarin ik ben gehuisvest en kreeg die verschansing in een briefvorm, ten antwoord, die natuurlijk dood saai is. Want je weet al wat er in staat bij de eerste regel. Al het overige is een uitvoerige poging om de verschansing acceptabel te maken, of zelfs iets waar je niet omheen kan . En ik ben er van overtuigd dat dit moedwillig liegen dat het gedrukt staat, deel is van de funktie die mensen daar dan hebben. Misschien willen ze het graag geloven, al twijfel ik er hevig aan. Openlijk bekennen dat de Vaart der Volkeren een grote leugen is geworden kan niet natuurlijk. We gaan nog liever dood, en slepen de rest van de lemmingen mee de afgrond in. 

Waarheid is misschien dan een lastig ding omdat het je eenzaam kan maken, 10 keer liever ben ik in de weet dan dat ik als een sukkel meedraaf in die groep lemmingen. 

En ik weet dat meegaan in deze waanzin rond het mobiele verkeer, Wifi en AI, maar een doel heeft, de overname door iets wat macht wenst te hebben en controle over ons mensen. En die controle maar niet echt voor elkaar krijgt omdat wij als mensen zo voorspelbaar enerzijds zijn, en dan weer heel grillig anderzijds. We doen echter ons uiterste best om als robots te funktioneren. We sloven ons uit voor de Baas. Weten dat het niet werkt, maar we doen het want het moet. We krijgen betaald voor dat gedrag, en hoe beter we het doen hoe beter we er voor denken te staan. We papegaaien a;lles na, hoesten vellen met regelementen op en doen braaf alles wat God wil. God? ja die Reptilian Overlord die we allemaal hebben leren te aanbidden ooit. Die de puppeteer is voor de regeringen, die de scepter zwaait in alles wat globaal wordt opgezet. United nations, EU, en zo..de Globalisten. De Agenda 21.. En Wifi tot in alle hoekjes en gaatjes van de KPN is goed voor Silicon Valley.. De ontwrichting van de wereld wordt gefundeerd door George Soros, en de Rothschilds doen de rest wel. Alle mannetjes en vrouwtjes weten wat hen staat te doen, en zo niet dan worden ze vermoord, eh plegen ze zelfmoord. Braaf..Allemaal volgzaam. 

5G komt eraan, dood uit een stralings kastje. Het plan is een zoveelste dingetje invoegen wat ons ziek zal maken. Via allerlei kanalen komt dit. en onze wereld ziet er straks uit als een kale leeggeplunderde shell ja die ook Shell, ze doen allemaal mee, banken bedrijven corporaties, verzekeraars politici, rechters, soms onbewust, maar vaak gewoon zonder scrupules,  zonder geweten. Maar het ergst is dat iedereen op de werkvloer ook meedoet, braaf.

 

December 16, en er ligt sneeuw als we de deur open doen om naar buiten te gaan, Odin  helemaal door het dolle heen:-) En als we de witte dreven hebben doorkruist, zijn er nog wat zwarte mannen met honger, koude kauw op de voedertafel en kraaien op het fietspad..elk wat brood.

Raju   12 december 2018

Deze olifant heb ik een lange poos gevolgd en gesteund toen hij nog niet vrij was,  het is fijn om te zien hoe hij het doet hier , in vrijheid..Dit is waar alles om gaat.

de Kracht van het Woord    11 december 2018

Als woorden kunnen scheppen dan kun je bedenken wat ze zouden kunnen betekenen, als ze goed worden ingezet. Als ze matig worden ingezet, vormen ze misschien een modderpoel, maar als ze de lading kunnen vangen van een intonatie of gevoel, triggeren ze een universum in to being. Het Woord was bij God in den beginne, en niet voor niks. Maar woorden zijn overal en wij scheppen er vanalles mee waar we nooit overnadenken, of maar heel weinig. We benoemen. En erkennen. En laten weer vervliegen om met nieuwe andere woorden te komen. Virginia Woolf heeft er eens een referaat aan gewijd:-) zo klinkt dat :  https://youtu.be/zcbY04JrMaU 

Deel 2  10 december  2018

Dan is er nog een aspect erg belangrijk, dat is de vrije wil. We leven in een Vrije Wils Zone..Aarde is een plek waar je alleen met toestemming een ander mag onderdrukken . Het lijkt echter alsof dat niet zo is, en we zien de meest vreselijke dingen gebeuren, die ons willen laten geloven dat wij slachtoffers zijn van deze omstandigheden, of van daders die afschuwelijk zijn. Dit is een vertekening van de werkelijkheid. Een illusie. Du moment dat we ophouden dit te geloven, zal dat wat onze omgeving is zich aan ons tonen zoals we het nu aan nemen. Uit je angst breken en stoppen met het aannemen van alles wat aan je wordt verkocht, spiegeltjes en kraaltjes zoals ik dat noem, en je zult de vruchten daarvan plukken. Een van de belangrijke dingen is stoppen met het hebben van medelijden. Dat is iets anders dan Mededogen. Compassie is een kracht die ons in onthechting laat blijven, en tegelijk aanziet hoe men in schijn is verblind. Slachtoffers kunnen "ontslachtofferd" worden als ze daarin wensen te gaan geloven. En dat geldt ook voor daders.  Laat je niet bespelen! Zeg NEE.

De kracht van Bewust Zijn  10 december 2018  deel 1

Gisteren vroeg iemand mij wat we kunnen doen aan de "overname" Ik denk daar al een poos overna, en heb daar ook wel reactie op in mezelf. Voor mij geldt dat het goed is om Nee te zeggen tegen alles wat ingezet wordt op dit vlak, ook als dat betekend dat je meer moet betalen bijvoorbeeld. Die dwang moet je ook afwijzen. Sterk zijn is heel goed, want alles is bedoeld om je te verzwakken. Zodat je toch nog om gaat. En hulp vragen moet je ook lereren, maar dan aan mensen die je kunt vertrouwen, die geen geld hoeven voor elke scheet. Innerlijk weet je wel hoe dit werkt. Erkennen van de werkelijkheid van deze dingen is ook nodig. Niet langer op roze wolken vertrouwen, maar op wetmatigheden. De meeste concepten waarin we verstrikt zitten, zijn voort gekomen uit angst. Dat web moet je ontrafelen bij je zelf. De angst tackelen. Als je weet dat angst een deel is van het leven wat onvermijdelijk is, kun je leren er mee om te gaan. Zelfstandig.  Dan hoeft een ander geen oplossingen voor je te zoeken, en kan er minder gemakkelijk misbruik van je worden gemaakt. 

En dan is er humor..  Lachen om jezelf kan enorm bevrijdend zijn. ........:-) 

Voor mij vertrouw ik erop dat alles ten goede zal keren, ook als dat er niet op lijkt. Als mensen hun hersens gebruiken zal het duidelijk worden dat we moeten stoppen met die technologische overname van ons leven en onze aarde. We zijn geen kleuters meer toch? 


  Energy follows thought.. 9 december 2018

We hebben er allemaal ergens wel besef van , dat we samen werelden scheppen door gedachten die we delen. Dit is de reden dat het kapen van ons brein een noodzaak is voor hen die de macht willen op Aarde. Die kaping moet tot stand komen door onze hersenen beschikbaar te maken voor de cloud voor Artificiele intelligentie, die plaats zou moeten maken voor onze eigen intelligentie. Dat is wat het doel is van Wifi, en alle electronica draadloos of niet. Een slaafs volgen en invoegen wordt geschapen door alles langzaam te introduceren, met veel begeleiding van Films en gewenning via opvoeding in de mainstream media. Dat proces moet je wantrouwen natuurlijk, en je moet volhartig NEE zeggen. Je eigen bewustzijn biedt alles wat je nodighebt en meer, Liefde is het voertuig van die Hogere Intelligentie! Dat is wat de machtswensers niet uitkomt. De monotone robotachtige levens wijze is meer eigen aan hun wereld. En ik denk dat dat is waar Rudolf Steiner ooit al voor waarschuwde; Ahriman. Zij die al doorkregen dat er iets goed scheef aan het gaan is momenteel, moeten nog verder gaan met die conclusies en de koplopers worden voor een groots en breed gedragen NEE! tegen Wifi, Robotsovername en nog meer technogie. We zijn al half vergeten waar leven op aarde echt over ging, dus dit is hard nodig! En voor je genoegen ben je dan bezig je gedachten te laten gaan over ECHTE levende dingen..de Tuin, de Natuur, zaaien en oogsten, en binnen het Jaarwiel, lezen van mooie boeken, voedend materiaal zonder steeds op tablets computers of mobiele apparaten te zitten. Energy follows thought..Je genoegen zal toenemen en dat is aanstekelijk..anderen zullen je voorbeeld volgen.

Nieuwsbrief Werkplaats de Bard 27 November 2018

Hallo allemaal, de laatste nieuwsbrief heeft niet iedereen bereikt, ik hoop dit keer een completer adressenbestand aan te schrijven. 

Ik had als thema de komst van 5G en de weg naar het verhinderen daarvan, en het boventafel krijgen van de effecten van nog meer straling, en de werkelijke motieven van de lieden die dit zo belangrijk achten.

Inmiddels is duidelijk geworden dat er wel degelijk deugdelijk bewijs is voor de relatie tussen diverse vormen van kanker en de mobiele telefonie. Straling heeft dus dat effect bij een regelmatige blootstelling. De oplettende denkertjes wisten dit allang, maar het kost tijd om de goegemeente in te laten zien dat er in het spectrum van de natuur, wat een zeer fijn evenwicht inhoudt, geen plek is voor een straling die door militairen is verzonnen en als oorlogstuig is begonnen en Wifi heet. Welnu, alle ratten die blootgesteld werden kregen kanker. Arme beesten, maar de mens gelooft niks zomaar dus gaat het ten koste van dieren die er niks aan kunnen doen dat wij zo gek zijn om te denken dat we als halve computers kunnen leven.

Nu zal er hopelijk een omkeer komen die zeer nodig is, want deze bocht in de gulzige achtbaan der technologische ontwikkeling waren we subiet uitgevlogen. Er is een eind aan wat we kunnen en willen dragen om ons idee dat het veiligheid voorstaat te voeden. De werkelijke feiten van wat Wifi is moeten nog op tafel, want we hebben geen idee waar we mee te maken hebben, enkelingen daargelaten. Neem van mij aan dat Orwell en Huxley veel begrepen hebben van wat de plannen waren en zijn. En dat die doelen de doelen zijn van de NWO de Luciferian New World Order. Het dringende gevoel dat wij, juist nu moeten worden beheerd en beheerst is niet voor niets, de mens staat op de brink van een verlichting die zn weerga niet kent, en de "ratten" voelen paniek..Gelukkig gaat hun macht niet verder dan een zekere dimensie..en wij overstijgen ze met gemak, via ons hart. Dat wil niet zeggen dat er niet veel schade zal zijn als we niet opletten! Informeer je vooral, zodat je snapt hoe het spel wordt gespeeld. Een van de mensen die daarin nuttig zijn is David Icke.

Mensen zijn geen robots worden geen cyborgs. En mensen hebben een hart. Ik reken op de liefde voor de planeet en de natuur die wij ook zijn. Dat wat ons gegeven is, en waar wij deel van zijn. Aarde is geen oorlogszone voor eeuwig ruziende reptilians..Aarde is een Groene bibliotheek, een parel in het universum..Wat we niet nodig hebben is nog meer afstand van de natuur, en wat we nodig hebben is onze oerherinneringen op te frissen aan hoe we ooit in contact stonden met haar, van de grootste machtige eiken, tot en met de kleinste bloem..die relatie zal ons genezen en onze eigen kracht doen inzien..En dat is nou net de clou.

Ga naar buiten zonder smartfoon ( dumbfoon) en zet de Wifi uit in je modem..doe je computer of laptop aan de draad en stel paal en perk aan de beinvloeding. Doe iets aan jezelf..doe iets voor de natuur , want zonder haar kan jij niet leven op aarde. Ook 3 en 4G zijn al teveel en daar komt heus straks nog info over naar buiten, die er nu al is, maar die (nog) niet ernstig wordt genomen ( maar wel is!) ..think about it..

5G nieuwsbrief de Bard

Dag allemaal, in 2020 moet een netwerk aan 5G wifisproeiers komen te staan in elk dorp en stad en aan elke lantarenpaal in de hele wereld, overal ook in dun bevolkte gebieden, als het aan de Bovenbazen ligt die de triljoenen dollars winsten niet kunnen weerstaan. Standaarden worden niet langer gesteld, begrijp ik, Dat heeft een voorman laten weten, en het is een kwestie van u vreet het maar want wij worden rijk van jullie leed.

Waarom Leed? Welnu, de schadelijke effecten van 5G, zijn zo immens dat mens dier en natuur hier niet tegen bestand is. Er zijn onderzoekers die dit weten en de noodklok luiden, helaas tegen dovenmans oren want mensen lijke diep te slapen, of de verleiding van verleiding van het grote geld is niet te weerstaan voor hen. Ziekten zijn oa Hersentumoren, huidkanker, leukemie, depressies, stress, benauwdheid ( water raakt aan de kook) angst en onvruchtbaarheid.

Er zit een agenda achter en ook daar is heel gemakkelijk en uitgebreid kennis van te nemen. zie mijn links.

Dat wil zeggen dat we actie moeten ondernemen. Persoonlijk heb ik ook de burgemeester van mijn gemeente aangeschreven en ben bezig anderen aan te schrijven, en er zijn vele wegen die iets kunnen betekenen in dit kader. Pers nieuwsgaarders en journalisten moeten dit gaan oppakken. En de Gemeente moet gewezen worden op de immense gevolgen. Scholen moeten ingelicht, mensen ,moeten kunnen kiezen, en niet worden voorgelogen of overspoeld met halve waarheden, zoals nu het geval is.

Hierbij enig informatief materiaal:

https://judithsblogjes.wordpress.com/2017/09/08/brandbrief-wetenschappers-5g-gevaar-volksgezondheid/?fbclid=IwAR1qW3G99pqjfxsg0XLzbVVsVodtxL9X-2gV6TEAoLpiqE1e0jn8lY93ef4

https://judithsblogjes.wordpress.com/2013/07/24/straling-is-het-nou-schadelijk-of-niet/?fbclid=IwAR1xDRb6K2ZOn3e3iEkZVyTDyd7-8dzCJCM8CJB3bQAQgrc5wAHH5_WSf8M

https://yjir.r.ca.d.sendibm2.com/bikqxcw200ff.html?fbclid=IwAR1ufOJzIAm5GvO_l9WeJ0fd-LOfvpo4ye12B6K6eHev47ggtRV04XhhawM

https://www.youtube.com/watch?v=tpWCIrCymk8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3iKPJv2eqi0PVxS6D1IQHCeq_1PwSwd1CR4DRv5zn5aDwPftNNFqn1vaE

Er is meer dan voldoende te vinden, het is alleen wel van belang dat we ook actie ondernemen als burgers. Kijk waar je kan ook eens naar David Icke die het hier uitgebreid over heeft.

Warme Groet! Goede Herfst!

Helena

Samhuinn Samhain 2019

Samhain of Samhuinn ligt om de hoek, als het goed is voel je al een poosje de sfeer ervan. Het gevoel terug te kijken naar wat was, de geliefden die je eens had en de familieleden die zijn overleden..Deze traditie ( en andere tradities) heeft ook een andere kant gehad, en spiegelt ons wat we wellicht zijn vergeten. Het was vroeger ook een angstige/spannende tijd, en een periode van offers brengen. Dat kon flink ver gaan, het brengen van mensenoffers was vroeger geen uitzondering, ( helaas is dat nog steeds zo, al denken we van niet) en vele geschriften geven getuigenis daarvan. Een bekend verhaal is dat in de Bijbel, waarbij God van Abraham vraagt zn zoon te offeren op een altaar aan hem gewijd. Op het aller aller laatste moment hoeft dat dan niet, omdat God dan tevreden was met het bewijs van trouw. Als kind dacht ik dan: en het bewijs van trouw aan je zoon? waar is dat gebleven in dit verhaal.? Ik wantrouwde meteen die "god" en de christenen die dit verhaal elke keer maar weer namen als een voorbeeld van hoe het moest.. Maar er zijn zoveel verhalen, Kinderen werden op offerplekken achter gelaten, en gedrogeerd, levend begraven in dijken om rampen te voorkomen..Mensen pleegden ruilhandel met de grillige goden. Als het Wilde Heer langs kwam had je beter iets goeds buiten neergezet, want anders...Dergelijke angsten zijn lang de drijfveer geweest voor religieuze activiteiten. Ik ben er van overtuigd dat we dit kunnen vervangen en omzetten in iets wat ons met de aarde kan verbinden, en deze oude pijn kan helen. Je bent gewensd, geliefd, en gedragen..Je mag rekenen op ondersteuning van het Multiversum, en straf is iets wat niet bestaat. Wat wel bestaat is begrenzing of beperking, die de herfst/ winter met duisternis, kou en ontbering meebrengt, om zo het leven te toetsen en te stalen, te behouden en te leiden, door de vuren en het donker, naar een nieuw jaar.


Village Witch

Sinds mn verhuizing zie ik steeds vaker in dat ik eigenlijk niet van deze tijd ben, al ben ik hier zeker niet voor niks..Op een ander nivo,  loop ik buiten en zie de natuur minstens tweederde van de wereld bepalen, en wij een derde..wat iets geeft aan beeld om te zoenen en te zoemen.. Er is geen dwang om alles "eronder"te moeten hebben, en dat scheelt enorm in het werk, maar brengt ook zoveel nieuwe mogelijkheden!  Want door de natuur haar ding te laten doen, is er altijd iets binnen hand bereik, als je dat nodig had..Kruiden, vruchten, voedsel dus en heilkracht..Dieren zijn dan ook meteen van de partij..hoe fijn is dat!  Zoveel minder lawaai ook! , geen maaiers, geen strimmers geen bladblazers, gewoon wat eenvoudig veeg werk , en een zeis om je paadje zichtbaar te houden...Bloemenweelde om je heen..en geen strakke scheidingslijnen tussen onkruid en andere planten, geen gif, zodat de bijen en hommels en ander gespuis hun goddelijke gang maar kunnen gaan.. Je hoeft ook geen auto als alles op de hoek van de straat groeit. En hard werken is ook maar een illusie..de natuur een handje helpen en ze werkt graag mee.. Je hoeft slechts te leren hoe je een ander ook iets gunt, dat wel, de vogels wat van je bessen, en de dieren het hunne.. Maar is dat erg? Je kan mogelijk veel terug krijgen..de geit melken, en in de winter haal je haar binnen en dan houdt ze je snachts warm..Het is een wereld die heus niet gemakkelijk is pur sang, maar ik zou me er heel goed bij voelen..Mn kleine thatch cottage omringd met bloemen en kruiden, en een  moestuin..kippen, een geit, een hond....Wel, ik doe mn best:-)

De Liefde  14-07-2018


Nu ik tot de conclusie kwam dat de wereld lijdt onder het geweld van onze manier van leven en denken, wil ik er alles aan doen dit te veranderen..Ik geloof dat de insectenstand op haar diepte punt is gekomen door een aantal factoren, beginnend bij onze onverschilligheid voor de fijngevoelige sfeer waarin wij leven. De Natuur, zijn we zelf.

Een sfeer die leven mogelijk maakt tot in de kleinste details , een sfeer waar elke kunstmatige input een kunstmatige afwijking maakt in het natuurlijke levens veld.

Bestrijdingsgif, chemie, straling en electrosmog, GMO en lichtvervuiling zijn m.I. enkele basis elementen voor het dusdanig verstoren van dat levensveld dat er een doodscultuur door wordt geschapen. Maar het is vooral het onbewustzijn wat dit allemaal mogelijk maakt..Eenmaal bewust, dan sta je dat niet langer toe..Het is onze perceptie die fout zit.

Wij denken dat we moeten strijden en bestrijden, terwijl we moeten liefhebben..Als we liefhebben, leren we verder lief te hebben dan onze neus lang is, en de aard van liefhebben, de kunst ervan..en het enorme vermogen wat in de liefde schuilgaat..de heling en het vermeerderen van geluk, generositeit, en mededogen. Dankbaarheid is een belangrijk voertuig..

Het is de Liefde, die alles is.