de Bard

Helena Wite Krie

Over mij,

Helena de Boer, 1962

Veel friese mensen kennen me wel van het kinderprogramma Bear Boeloe op Omrop Fryslân, en weten dat ik Atelier de Lachende Maan  jaren als mijn werkplaats runde. (Vanaf 2018 heet dat Werkplaats de Bard..)

Sommigen weten dat ik meer doe dan kunst maken ( zie de galerieknop) en Beren van een podium voorzien:-)

Ik ben naast mn werk voor de Omrop en kunstenaar ook Druïde en mysticus en met de ontwikkelingen van deze tijd ook vaak een rebel with a cause.

Een solopad bewandel ik...De meeste processen zijn innerlijk en dan is het samenwerken soms een stoorzender .Dus werk ik liefst alleen.

Opties om te delen zijn er altijd. Leerlingen worden op je weg gezet, en een goede leerling leert de meester.

Sinds 2003 werkte ik bij de Temple of Starlight aan mijn kennis van en inzicht in Cermoniele magie, en deed bij OBOD; de opleiding die me in 2013 uiteindelijk de titel Druïde gaf...Dergelijke diepere processen vragen tijd, de kennis is niet schools en raakt aan jeZelf. Veel van wat er gebeurd aan processen heeft te maken met wie en wat je was in vorgelevens, kunst is het om de kwaliteiten die je ooit ontwikkelde terug te vinden en opnieuw in te leren zetten.

In die periode ben ik ook Reiki master geworden.

Ik heb een paar cursussen ontwikkeld, Intuitief schilderen met het Orakel, en In de Cauldron, een jaar en een dag; natuur spiritualiteit.

Mocht je interesse hebben in het komen doen van een workshop, consult of cursus dan hoor ik graag van je. 

Stuur een e mail naar werkplaatsdebard@protonmail.com

Wees Gezegend!